Yağmur Aşık, Emre Aşık için mezar yeri bakmış

Çekişmeli boşanma davaları devam eden Emre Aşık ve Yağmur Aşık çiftiyle ilgili şok bir gelişme yaşandı. Yağmur Aşık’ın, öldürtmeyi düşündüğü Emre Aşık için mezar yeri baktığı öğrenildi.
Zeliha Demirci
|
25 Eylül 2020, Cuma - 11:39
Yağmur Aşık, Emre Aşık için mezar yeri bakmış

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın, uzun süredir boşanma sürecinde olduğu eşi Yağmur Aşık’ın, eski futbolcuyu öldürtmek istediği yargı belgelerine girdi. Cinayet için silah temin eden ve cezaevi firarisi sevgilisi Erdi Sungur ile planlar yapan Yağmur Aşık'ın mezar yeri aradığı öğrenildi.

Olaya tanık olan ve kendisinden Emre'yi öldürmesi istenen İlyas Y., Emre Aşık'a ulaşınca plan bozuldu. Yağmur Aşık ve Erdi Sungur hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla 13 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle düzenlen iddianame kabul edildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede; şüpheli sıfatıyla bulunan Erdi Sungur ile tanık İlyas Y.'nin aynı cezaevinde kalmaları sebebiyle tanıştıkları, İlyas Y.'nin 2019'da tahliye olduğu, Erdi Sungur'un ise sonrasında cezaevinden firar ettiği belirtildi. Gölormanı köyündeki buluşmada Yağmur Aşık'ın, Emre Aşık'la aralarında sorun olduğunu, onu öldürmek istediğini İlyas'a söylediği, Erdi'nin de bunu desteklediği anlatıldı.

Emre Aşık'ın cesedini gömebilecekleri yer bulmasını İlyas'tan istediği, Balıklı yaylasına yer bakmak için yola çıktıkları, ancak kar yüzünden fazla ilerleyemeyip durdukları belirtildi. Burada Yağmur Aşık'ın "Emre'yi öldürünce buralara gömsek, buralarda kimse yok" dediği, Sungur'un da 'Olur' diye desteklediği kaydedildi.

Cesedin gömüleceği yeri göstermesi karşılığında İlyas'a 10 milyon para teklif ettikleri belirtildi. Ancak İlyas'ın Emre Aşık'ın avukatı ile iletişime geçerek şüphelilerin kolluk kuvveti tarafından yakalanmalarını sağladığı, bu şekilde şüphelilerin Aşık'ı öldürmeye yönelik eylemlerinin teşebbüs aşamasında kaldığı belirtildi. Savcılık, Yağmur Aşık ve Erdi Sungur'un kasten öldürmeye teşebbüs suçundan cezalandırılmasını istedi. Şüpheliler Düzce Ağır Ceza'da yargılanacak.

İddianamede, Erdi Sungur'un da ifadesine yer verildi. Sungur ifadesinde şunları söyledi: "O dönem Yağmur'la gönül birlikteliğimiz vardı. Aramızda Emre Aşık'la ilgili konuşmalar geçti. Yağmur çocuklarını görmekten ziyade onları yanında tutarak Emre Aşık'tan daha fazla nafaka almanın ve kendisine kalacak malın derdindeydi. Konuşmalarımızda Emre'yi öldürtmek istediğinden bahsediyordu.

Bana da bu işi yapıp yapamayacağımı sordu. Ben de hayatımda adam öldürmediğimi, bunu yapamayacağımı söyledim. Hatta bir keresinde bana kanlı bir et parçası getirip ateş etmemi söyledi.

Ben de ateş ettim. Ancak o sırada gözümü kıstığım için 'Bu işi sen yapamazsın' dedi ve benden umudu kesti. Yağmur'la İlyas'ın ikametine gittik. Yağmur, ona neden hapse girdiğini sordu, İlyas "3 adam öldürdüm, o yüzden yattım" dedi. Bunun üzerine 'Emre Aşık'ı da öldürsene' dedi. Bu arada Yağmur, Emre'yi öldürmek için silah ticareti yapan Mehmet A.'dan silah aldı."

http://www.ankaramasasi.com/haber/193642/yagmur-asik-emre-asik-icin-mezar-yeri-bakmis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.