Gültekin Uysal: "Cemal Enginyurt hakkında ihraç süreci başlatılmayacak"

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, Cemal Enginyurt'un yanında canlı yayın stüdyosuna giden bir kişinin Latif Şimşek'i darp etmesiyle ilgili partiden ihracın olmayacağını açıkladı.
Ersin Küçükbarak
|
08 Ağustos 2022, Pazartesi - 16:34
Gültekin Uysal: "Cemal Enginyurt hakkında ihraç süreci başlatılmayacak"

Demokrat Parti Giresun milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında yaşanan tartışma ve darp olayı sonra Demokrat Parti sessizliğini bozdu.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cemal Enginyurt'un canlı yayında gazeteci Latif Şimşek ile yaşadığı tartışma ve sonrasında yanında bulunan Emrah Topal’ın  gazeteci Latif Şimşek'i darp etmesiyle ilgili partiden ihracın söz konusu olmadığını söyledi.

Uysal "Cemal Enginyurt hakkında ihraç süreci başlatılacak mı?" sorusuna "Hayır, böyle bir sürecimiz yok" yanıtını verdi

 "Yapılan hareketin arkasında mısınız?" şeklindeki soru üzerine  Uysal "Soru bir defa soru değil. Anlamaya çalışıyoruz, değerlendirme yaparız" dedi.

NE OLMUŞTU?

TV100'de yayınlanan Gündeme Dair programına konuk olan DP Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında tartışma yaşandı. Enginyurt, Şimşek'in üzerine yürüdü. Gerginlik üzerine canlı yayına ara verildi. Yayına tekrar geçilmesinin ardından açıklama yapan programın sunucusu Pınar Işık Ardor, yayına ara verildiği sırada Şimşek'in Enginyurt'un koruması tarafından darp edildiğini söyledi.

Şimşek'in reklam arasında darp edildiği görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı. Aradan sonra Şimşek, yayına katılamadı ve darp raporu aldı. Olayın ardından Latif Şimşek’i darp eden Emrah Topal, tutuklandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1701055/gultekin-uysal-cemal-enginyurt-hakkinda-ihrac-sureci-baslatilmayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.