İstanbul’da öldürülen 16 yaşındaki Beyza gözyaşlarıyla defnedildi

İstanbul’da, ailesinin koruma kararı aldırmasına rağmen evine giren Salim Tekin tarafından silahla vurularak katledilen 16 yaşındaki Beyza Doğan memleketi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde toprağa verildi.
Ersin Küçükbarak
|
09 Ağustos 2022, Salı - 16:49
İstanbul’da öldürülen 16 yaşındaki Beyza gözyaşlarıyla defnedildi

Kadın cinayetlerine birisi daha eklendi.

Bu kez kurşunlara hedef olan Beyza Doğan henüz 16 yaşındaydı.

Üstelik, ailesi saplantılı olan caniye karşı koruma kararı aldırmış, 35 kez kendisinden şikayetçi olmuştu.

Buna rağmen Beyza hayata tutunamadı.

Geçen cumartesi günü İstanbul Bahçelievler'de yaşanan olayda 28 yaşındaki Salim Tekin, saplantılı olduğu Beyza Doğan'ın evine zorla girdi.

Genç kızı banyoya götüren saldırgan ensesinden  vurdu. Hastaneye kaldırılan Beyza Doğan iki gün süren yaşam mücadelesini kaybederken aynı silahla intihar girişiminde bulunan Salim Tekin de yaşamını yitirdi.

"35 şikayet dosyam var"

Salim Tekin tarafından katledilen Beyza Doğan'ın babası Cuma Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu adam bir buçuk yıl önce Instagram'dan benim kızımla konuşmaya başlamış. Telefonu kızıma uzaktan eğitim için almıştım. Kızım da Instagram'ı yüklemiş ve bu şahısla görüşmüş. Şahıs önceleri ona abi kardeş şeklinde yaklaşmış daha sonra bunu sevgiliye çevirmiş. Kızıma kötü sözler yazmış. Kız kabul etmiyordu. Bu kez tehditler başladı. Kızı Bağcılar Meydanı'na çağırdı ve orada kaçırdı. Benim şu anda adliyede bu şahıs hakkında 35 şikayet dosyam var. Kızımı 5 kere kaçırdı. Olay olmadan önce benim evime gelip tekmeyle saldırdı, kapımı tekmeledi. Daha sonra ben savcıya gittim şikayette bulundum savcı koruma kararı çıkardı. Durum bundan ibaret." demişti

Gözyaşlarıyla toprağa verildi

Beyza Doğan'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Şanlıurfa'ya getirildi. Karayoluyla Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine götürülen cenaze, gözyaşları içerisinde defnedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1704379/istanbulda-oldurulen-16-yasindaki-beyza-gozyaslariyla-defnedildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.