Mamak’ta bir türlü atılmayan asfalt Murat Köse’yi çileden çıkardı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, bir türlü yapılmayan bozuk asfaltın videosu paylaşıp ABB Başkanı Mansur Yavaş’a süre verdi. Köse”19 Ağustos Cuma gününe kadar süre veriyorum. Bu asfaltı siz yapmazsanız biz yapacağız” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
14 Ağustos 2022, Pazar - 11:19
 Mamak’ta bir türlü atılmayan asfalt Murat Köse’yi çileden çıkardı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından Mamak’ta bir türlü atılmayan asfalta isyan etti.

Bozuk yolun videosunu paylaşan Köse, “Güzel Mamak’a 3 aydır böyle bir eziyeti reva gören Mansur Yavaş hakkında vicdan sahibi olanları konuşmaya davet ediyorum” ifadesini kullandı.

"Ankara’mız beceriksiz Büyükşehir bürokratlarının insafına kalmış durumda"

Köse “Sokaktan, Caddeden haberi yok bunların. Ankara sahipsiz. Ankara’mız beceriksiz Büyükşehir bürokratlarının insafına kalmış durumda. Yazıktır, günahtır” sözleriyle eleştirilerini sürdürdü.

"19 Ağustos Cuma gününe kadar süre veriyorum"

Paylaşımında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a süre vererek asfaltın hemen dökülmesi çağrısı yapan Köse, paylaşımında şunları dile getirdi:

“Sayın Mansur Yavaş’a sesleniyorum. Derhal, Mamak halkına aylardır bu eziyeti yapanların görevine bugün son verin. Bu caddenin asfaltını bugünden başlayarak hemen yapın. Sayın Yavaş size, 19 Ağustos Cuma gününe kadar süre veriyorum. Bu asfaltı siz yapmazsanız biz yapacağız.” 



http://www.ankaramasasi.com/haber/1712779/mamakta-bir-turlu-atilmayan-asfalt-murat-koseyi-cileden-cikardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.