ABB’den Jandarma, PMYO ve ASEM için kurs desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Jandarma, PMYO (Polis Meslek Yüksek Okulu) ve ASEM (Astsubay Eğitim Merkezi) için sınav hazırlığı yapanlara “ücretsiz hazırlık parkur kursu” projesini gerçekleştiriyor. Kurslardan yararlanmayı isteyenlerin 22 Ağustos 2022 tarihi itibariyle parkurkursu.ankara.bel.tr web adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.
Mevlüt Peker
|
16 Ağustos 2022, Salı - 13:27
ABB’den Jandarma, PMYO ve ASEM için kurs desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce başlatılan ve büyük ilgi gören POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezleri), MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) ve Bekçilik sınavları hazırlık parkur kurslarının ardından bu kez de Jandarma, PMYO (Polis Meslek Yüksek Okulu) ve ASEM (Astsubay Eğitim Merkezi) için hazırlık parkur kursuları başlatılıyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ortaklığında yürütülen ücretsiz sınav hazırlık kursları için, 22 Ağustos 2022’den itibaren  parkurkursu.ankara.bel.tr web adresinde yer alan form doldurulduktan sonra başvuru alınıyor.

Bu sene üçüncü defa sağlanacak ücretsiz hazırlık kursları 5 Eylül 2022’de Atatürk Spor Salonu ile Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde start alacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1718081/abbden-jandarma-pmyo-ve-asem-icin-kurs-destegi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.