Timsahın saldırısına uğrayan yaşlı kadın öldü

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin California eyaletinde 88 yaşında bir kadın, saldırısına uğradığı timsah tarafından öldürüldü.
Mevlüt Peker
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 10:02
Timsahın saldırısına uğrayan yaşlı kadın öldü

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin California eyaletine bağlı Sun City Hilton Head bölgesinde ikamet eden 88 yaşındaki Nancy Becker isimli kadın, bahçe işleriyle uğraşırken dengesini kaybederek gölete düştü. Durumun komşuları tarafından 911 Acil Yardım Hattı’na bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve ilk yardım ekipleri sevk edildi. Kadının gölete düştüğü noktaya gelen polis ve itfaiye ekipleri, Nancy Becker’in yaşamını yitirdiğini belirtti.

Timsahın, saldırarak öldürdüğü yaşlı kadının cesedini 2 saat boyunca bırakmadığı, timsahın ceset başından uzaklaştırılması için yoğun çaba sarf edildiği ve en sonunda timsahın uzaklaştırılmasının ardından Nancy Becker’in cansız bedeninin sudan çıkartılabildiği kaydedildi.

Nancy Becker’in cansız bedeni, otopsisinin yapılması için Güney Carolina Tıp Üniversitesine götürüldü. Yayımlanan otopsi raporunda Nancy Becker’in ölümünün tamamen timsah saldırısı ile gerçekleştiği vurgulandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1719031/timsahin-saldirisina-ugrayan-yasli-kadin-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.