Fahrettin Koca'dan "Etlik Şehir Hastanesi" müjdesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son rütuşların yapıldığı Etlik Şehir Hastanesinde incelemede bulundu. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Ankara'da ikinci şehir hastanesini de açıyoruz.” diyerek Etlik Şehir Hastanesinin açılış müjdesini vermişti.
Mevlüt Peker
|
18 Ağustos 2022, Perşembe - 12:01
Fahrettin Koca'dan "Etlik Şehir Hastanesi" müjdesi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya platformu Twitter’daki @drfahrettinkoca onaylı hesabından yaptığı paylaşımda, Etlik Şehir Hastanesi videosuna yer vererek, “Açılış müjdesini Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği Etlik Şehir Hastanesinde, son hazırlıklar sebebiyle incelemelerde bulunduk. Türkiye’nin alan olarak en büyük hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesinin toplam yatak kapasitesi 3 bin 724. Poliklinik sayısı ise 938. Şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün AK Parti’nin kuruluşunun 21’inci yıl dönümü programında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sağlıkta 19 tane dev şehir hastanemiz var. Şu anda hastanemizin olmadığı il ve ilçeler kalmadı. Derdimiz istiyoruz ki, hiçbir ilimizde bu sıkıntı yaşanmasın. Ankara'da ikinci şehir hastanesini de açıyoruz.” diyerek Etlik Şehir Hastanesinin açılış müjdesini vermişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1721331/fahrettin-kocadan-etlik-sehir-hastanesi-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.