Asım Balcı, Hilmi Yaman'ı ziyaret etti

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr Asım Balcı, 16. Olağan Genel Kurulu’nda tekrar Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı seçilen ilmi Yaman ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ankara Masası
|
23 Ağustos 2022, Salı - 15:52
Asım Balcı, Hilmi Yaman'ı ziyaret etti

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) 16. Olağan Genel Kurulu’ndan sonra tekrar Genel Başkan seçilen Hilmi Yaman ve yönetim kurulu üyelerini, Altındağ Belediye Başkanı Doç Dr Asım Balcı ziyaret etti.

"Ankara Cumhuriyeti’mizin başkenti ve emaneti. Bu emanete sahip çıkmalıyız" diyen Balcı, “Burası Cumhuriyet başkenti. Tüm vilayetlerin başkenti. Hep birlikte Ankara’mızın sorunlarını çözmeli ve bu sorunlar konusunda ortak noktada buluşmalıyız. Size de bu noktada Ankaramıza yapmış olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyorum. Burada zaman ayırıyorsunuz, emek harcıyorsunuz. Yeni yönetiminizin de Ankaramız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

"Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz"

Sayın Başkan içimizden biri diyen Yaman, "Başkanımızı ne zaman arasak ulaşıyoruz, başkan içimizden biri. Ankaramıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Ankaralılar Derneği adına teşekkür ediyorum" diye belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1735855/asim-balci-hilmi-yamani-ziyaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.