Mehmet Yılmazer'den paylaşımlara tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Sinan Aygün'e tazminat ödemek zorunda kaldığı bilgisini paylaşan AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, yanlış bilgilendirmede bulunduğunu belirterek özür dilemişti. Özrü sebebiyle Mansur Yavaş destekçilerinden gelen hakaret içerikli paylaşımlara tepki gösteren Av. Mehmet Yılmazer, "Gösterdiğim nezaketi sizlerden de beklerim." dedi.
Mevlüt Peker
|
29 Ağustos 2022, Pazartesi - 18:38
Mehmet Yılmazer'den paylaşımlara tepki!

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcı Mehmet Yılmazer, öğle saatlerinde sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, TOGO kulelerini sahibi ve CHP'li eski vekil Sinan Aygün'e tazminat ödeyeceği bilgisini paylaştı.

Mehmet Yılmazer paylaşımında, "25 milyon lira rüşvet vermediği için Mansur Yavaş tarafından işyerleri mühürlenen Sinan Aygün açtığı davayı kazandı. Mansur Yavaş yüklü bir tazminat ödeyecek. Sinan Aygün tazminat alacak. Yavaş’ın rüşvetçiliği mahkeme kararıyla tescillenmiş oldu. Konu CHP ise neden konuşulmuyor." ifadelerini kullandı.

"Özür dilemek erdemdir"

Ancak paylaşımını bir süre sonra silen Mehmet Yılmazer, saatler sonra yeni bir tweet atarak, paylaşımını neden sildiğini izah etti.

Yanlış bilgilendirdiği için takipçilerinden özür dileyen Yılmazer, "Kıymetli Ankaralılar, maalesef bazen yanlış bilgilendirmeler yapılabiliyor. Ben de sanırım TOGO ile ilgili konuda yanıltılmışım. Bu sebeple kamuoyunu yanlış bilgilendirmiş oldum. Özür dilemek bir erdemdir. Özür diliyorum ilgililerden." ifadelerini kullandı.

Özür dileyince saldırı arttı

Özür diledikten sonra gelen tepkiler, suçlamada bulunduğu tweetine gelen tepkilerin hem sayıca hem de yorum dozu bakımından çok üzerinde ve ağır olması sebebiyle Mehmet Yılmazer yeni bir tweet atarak nezaket sınırlarının üzerindeki saldırılara yanıt verdi.

Mehmet Yılmazer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Mansur Yavaş taraftarları ilgililerden özür dilememi yeterli bulmamış. Bu konuda ismi geçen diğer isimleri de düşünerek ilgililer demiştim. Tabi bana tepki gösteren taraftarların nezaket sınırlarını aşan ifadeleri ayrı bir konu. Evet özürüm Mansur Yavaş’adır.

Ancak Mansur Yavaş’ı yanlış Bilgi üzerine suçlamam bana yakışmaz, yargıda bir karar çıkmadıkça masumiyet karinesine saygı duyarım. Ancak ABB’yi yönetirken doğru görmediğim tüm işlerini eleştirirken bana trol gibi saldırmanız şık değil. Gösterdiğim nezaketi sizlerden de beklerim."

OLAY

Eski CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Milletvekili Sinan Aygün’ün sahibi olduğu TOGO kuleleri projesi Aralık 2019’da Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş tarafından mahkeme kararı gereği mühürlenmişti. Mühürlemenin ardından Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerinin kendisinden rüşvet istediğini iddia etmişti. Tartışmalar yargıya taşınırken Danıştay, Sinan Aygün tarafından yaptırılan TOGO Kuleleri inşaatın yoğunluğunun azaltılması kararına uyulmasını istemişti. En sonki karar ise kulelerin tamamen yıkılması yönündeydi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1743194/mehmet-yilmazerden-paylasimlara-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.