Hakan Han Özcan'dan Doğu Perinçek'e sert tepki!

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in katıldığı bir söyleşide Hz. Muhammed ile mukayese içeren sözlere tepki göstererek, "Doğu Perinçek’in, partisinin üye sayısı ile Peygamberimizin tebliğiyle Müslüman olanların sayısını karşılaştırması kabul edilemez!" dedi.
Mevlüt Peker
|
31 Ağustos 2022, Çarşamba - 23:54
Hakan Han Özcan'dan Doğu Perinçek'e sert tepki!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Bordum’da katıldığı bir söyleşide partisinin ulaştığı kişi sayısını Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in 1 yıllık tebliği sonucu ulaştığı kişi sayısı ile karşılaştırarak, “Mekke'de tebliğde bulunduğu zaman kaç kişi Hz. Muhammed'e biat etti? Bir yılda ancak 40 kişiyi buldu. Biz hiç olmazsa 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız” sözlerini sarf etmişti.

Hakan Han Özcan: Kabul edilemez

Bu skandal sözlere sert tepki gösteren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, sosyal medya platformu Twitter'daki @hakanhanozcan onaylı hesabından açıklamada bulunarak, "Doğu Perinçek’in, partisinin üye sayısı ile Peygamberimizin tebliğiyle Müslüman olanların sayısını karşılaştırması kabul edilemez!" ifadelerini kullandı.

Hakan Han Özcan, En'am Sûresi'nin 10'uncu ayet-i kerimesini de paylaşarak, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e hatırlatmada bulundu.

Hakan Han Özcan'ın hatırlatmada bulunduğu ayette Allah (CC), Hz. Muhammmed (SAV)'e, "Senden önceki peygamberlerle de alay edilmiş, sonunda onlarla alay edenleri, alaya aldıkları şey (azap) kuşatıvermişti." buyuruyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1746816/hakan-han-ozcandan-dogu-perinceke-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.