Erkin Delikanlı: "Mansur Yavaş’ın sosyal belediyecilikteki başarısından rahatsız oldunuz"

Ankara’da suya indirim tartışmalarına Demokrat Parti (DP) de katıldı. Ak Parti ve MHP’nin girişimini “kumpas” olarak niteleyen DP Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Mansur Yavaş’ın sosyal belediyecilikteki başarısından rahatsız oldunuz. Nasıl elini kolunu bağlarız diye tuzak kurdunuz. ASKİ üzerinden kurduğunuz oyun tıpkı başörtüsü gibi elinizde kalacak” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
15 Ekim 2022, Cumartesi - 13:16
Erkin Delikanlı: "Mansur Yavaş’ın sosyal belediyecilikteki başarısından rahatsız oldunuz"

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Ak Parti’nin zaten maliyetinin yarısına satılan suyun fiyatını yarıya indirerek ASKİ’yi ve Ankara Büyük Şehir Belediyesi’ni zor duruma düşürmeyi amaçladığını söyledi.

“Madem yapabiliyordunuz neden şimdiye kadar yapmadınız?”

Daha sonra başkentliye hayat veren sosyal yardımlardaki kesinti ihtimalini fırsata çevirmek üzere Ak Partililerin harekete geçtiğine işaret eden Delikanlı, “AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Mansur Yavaş’a kumpas kurduklarını itiraf etmiş. Su indirimi yüzünden kesilen yardımları AKP’li belediyeler yapar buyurmuş. Madem yapabiliyordunuz neden şimdiye kadar yapmadınız? Siz önce Ankaralı ve İstanbullunun mübarek Ramazan ayında  garip gurebaya yardım için topladığı ve el koyduğunuz yardım paralarını geri ödeyin” şeklinde konuştu.

Erkin Delikanlı şunları dile getirdi:

“Nasıl elini kolunu bağlarız diye tuzak kurdunuz”

“Mansur Yavaş’ın sosyal belediyecilikteki başarısından rahatsız oldunuz. Nasıl elini kolunu bağlarız diye tuzak kurdunuz. Yardımları tekelinizde mi sandınız? Gerekirse 6 milyon Ankaralı toplanır kendi yardımlarımızı hemşehrilerimize kendimiz yaparız”

“ASKİ üzerinden kurduğunuz oyun tıpkı başörtüsü gibi elinizde kalacak”

“Madem milleti düşünüyorsunuz Kahramanmaraş’ta, Bursa’da, Balıkesir’de, Konya’da da suyun fiyatını yarıya indirin. ASKİ üzerinden kurduğunuz oyun tıpkı başörtüsü gibi elinizde kalacak. Su parasını indirip Büyükşehir belediyesini  yatırım yapamaz,  Ankaralı’ya yardım edemez hale getirme planınız deşifre oldu. Türkiye’yi batırdınız yetmiyor Ankara’yı ve Ankaralıyı batağa çekmeye çalışıyorsunuz.”

“Eti, sütü, yumurtayı, ekmeği yarı fiyatına indirin”

“Haydi yüreğiniz yetiyorsa benzini, mazotu, elektriği, gübreyi, tohumu yarıya fiyatına indirin! Haydi yüreğiniz yetiyorsa, eti, sütü, yumurtayı, ekmeği yarı fiyatına indirin! Hazmedemiyorsunuz.”

“Milletini düşünen siyasetçilerden deli gibi korkuyorsunuz”

“Milletini düşünen, milleti için çalışan, milletiyle hem hal olan, kucaklaşan siyasetçilerden deli gibi korkuyorsunuz, ödünüz patlıyor. Ne demişler korkunun ecele faydası yok.”

“İktidar nimetleri bitince darmadağın olacaksınız”   

“Siyasetçi ebedi iktidar olmaz, olamaz, Siz de muhalefeti tadacaksınız. Ama nerede sizde o yürek? Muhalefeti de yapamayacak, iktidar nimetleri bitince darmadağın olacaksınız.”

“AKP-MHP mağdur eder, altılı masa çözer”

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, paylaşımına “AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan su fiyatında indirim vesilesiyle “Ankara Büyükşehir Belediyesi mağdur eder, Ak Belediyeler çözer” diye tweet atmış. Unuttu galiba! Cumhur İttifakı iğneden ipliğe her şeye % 400 zam yaptı. AKP-MHP mağdur eder, altılı masa çözer” notunu düştü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1838524/erkin-delikanli-mansur-yavasin-sosyal-belediyecilikteki-basarisindan-rahatsiz-oldunuz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.