Ak Parti'nin Ankara adayı kim olacak?

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Belediye seçimlerinde adaylarının kim olacağı ve Mansur Yavaş'ın çalışmaları konusunda soruları cevapladı.
Ankara Masası
|
09 Haziran 2022, Perşembe - 00:45
Ak Parti'nin Ankara adayı kim olacak?

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Tvnet'te Sert Sorular programında soruları cevapladı.

"Belediye seçimleri için Ankara'da herhangi bir aday belirlediniz mi?" sorusuna yanıt verdi. "Bizim bütün belediye başkanlarımız potansiyel adaydır. Şu an onları konuşmak için çok erken. bizim şu anda ilk hedefimiz 2023. Cumhurbaşkanımızı seçeriz sonra yerel seçim için çalışırız" dedi.

"Melih Gökçek'in aday olması sözkonusu mu?" sorusunu ise "Sanmıyorum" şeklinde cevapladı.

Mansur Yavaş'ın son 1 senedir inişe geçtiğini belirten Özcan, "Sosyal Medya belediyeciliği yaparsan bir yere kadar gider. 3 yıldır Ankara'da seller oluyor hiçbir çalışma yok" ifadesini kullandı.

Yavaş'a sorular yönelten Özcan; "Sayın Yavaş, Kavala ve Demirtaş'a özgürlük diyen kendi genel başkanını destekliyor mu desteklemiyor mu?" dedi.

Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarına engel oldukları iddiasına da tepki gösterdi. "Biz Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Mansur Yavaş'ın getirdiği tekliflerin yüzde 90-95'ine evet dedik. Engel olmadık" değerlendirmesini yaptı.

Seçimlere büyük bir heyecanla hazırlandıklarını söyleyen Hakan Han Özcan, hem Cumhurbaşkanlığı hem belediye seçimlerini kazanacaklarını söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1562210/ak-partinin-ankara-adayi-kim-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.