Galatasaray Icardi ile anlaşma sağladı

Gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, ligde 4 maçta sadece 2 gol atabildi.Bu yüzden Galatasaray’da öncelikli hedef forvet transferini bitirmek. Transferde Paris Saint Germain’in (PSG) Arjantinli golcüsü Maurio Icardi öne çıkıyor.
Ersin Küçükbarak
|
02 Eylül 2022, Cuma - 14:34
Galatasaray Icardi ile anlaşma sağladı

Haris Seferovic'ten istediği verimi alamayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yönetimden bir golcü transferi yapılmasını talep etti. Kadrosunu bir golcü oyuncuyla güçlendirmek isteyen Aslan'da gözler Icardi'ye çevrildi.

 Galatasaray’ın, yıldız oyuncunun transferi için Icardi ve kulübü Paris Saint Germain (PSG) ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı belirtiliyor.

 29 yaşındaki Arjantinli oyuncu, yaz kampında hazırlık maçlarının hepsinde oynasa da PSG tarafından şu an kadroya alınmıyor.

Fransız ekibinin, Arjantinli futbolcunun 8 milyon euroluk maaşının 5 milyonluk kısmını ödemeyi kabul ettiği ifade ediliyor. Galatasaray’ın Icardi’ye ise yıllık 3 milyon euro maaş ve 1 milyon euro başarı bonusu vermesi bekleniyor.

 Sarı kırmızılılar,  1 yıllık kiralık olarak Arjantinli yıldıza hafta başına kadar imza attırmayı hedefliyor.

Icardi’de son anda bir pürüz yaşanması durumunda ise Rusya’da Spartak Moskova forması giyen Shamar Nicholson’ın transferi gerçekleştirilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1755115/galatasaray-icardi-ile-anlasma-sagladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.