Sertaç Eş: “Kamuoyu onunla değil bununla oyalansın diye getiriyorsun”

​Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sertaç Eş, Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın yakalanmasını “Sedat Peker’in açıklamasının kamuoyunda yarattığı etkiyi kırmak için farklı bir cambazlık oyunu mu oynanıyor?” şeklinde değerlendirdi.
Ersin Küçükbarak
|
02 Eylül 2022, Cuma - 17:16
Sertaç Eş: “Kamuoyu onunla değil bununla oyalansın diye getiriyorsun”

Sertaç Eş Ankara Masası Gündem programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Son dönemde Thodex vurguncusunun yanı sıra Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın yakalanmasına ilişkin değerlendirmede bulunan Sertaç Eş, bunun bir algı yönetimi olabilme ihtimaline işaret etti.

Eş, “Algıdan bahsettik ya, Levent Göktaş’ı sanıyorum 1 ayı geçti değil mi? Yoktu. Thodex vurguncusu belli bir parayla dışarı kaçmıştı Arnavutluk’a da en başından beri Arnavutluk’ta Arnavutluk’ta diyordu herkes. İktidara yakın gazeteler açık açık yazıyordu bunu. Neden şimdi getiriyorsun?” diye sordu.

Sertaç Eş şöyle devam etti:

“Cambazlık oyunu mu oynanıyor?”

“ Sedat Peker’in açıklamasının kamuoyunda yarattığı etkiyi kırmak için farklı bir cambazlık oyunu mu oynanıyor? Neden şimdiyi bekledin? Yedekte mi tutuyorsun, neden yapıyorsun bunu? Ben söyleyeyim seçim için yapılıyor bunların hepsi.”

“Kamuoyu onunla değil bununla oyalansın diye getiriyorsun”

“ Seçim bittikten sonra eğer bu iktidar kalırsa veya başka bir iktidar gelirse, bu iktidar kalırsa her şey yerle yeksan olur hiç gündeme iddia gelmez farklı bir iktidar gelirse zaten farklı bir cümbüş başlayacak. Şöyle olmamalıydı yani 6 aydır kaç aydır bilmiyorum Thodex vurguncusu 1 yıl oldu işte bu kadar uzun süredir Arnavutluk'ta başından beri orada olduğunu biliyoruz ki istihbaratın bunu orada olduğunu bulma bilme getirme böyle düşünülemez getirebilir çok rahat getirebilir. Ama yedekliyorsun Sedat Peker’in kendine saldırdığını düşünüyorsun sen de ona karşı, kamuoyu onunla değil bununla oyalansın diye getiriyorsun, benim aklıma ilk gelen bu.”

“Herkes yurttaşın kafasını bulandırmaya çalışıyor”

“ Seçim mücadelesi, yurttaşa birisi öyle söylüyor birisi böyle söylüyor. Herkes yurttaşın kafasını bulandırmaya çalışıyor. Ona inanmasın buna inansın, bak biz güzel çalışıyoruz. Etki.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1755818/sertac-es-kamuoyu-onunla-degil-bununla-oyalansin-diye-getiriyorsun
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.