Yiğit Bulut: Avrupa'dan 1 milyon kişi gelecek

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Rusya'nın Avrupa ülkelerinin gazını kısmasıyla ilgili ardından "İlahi Adalet! Gazı kesilen AB vatandaşlarından en az 1 milyonu bu kışı Türkiye’de geçirmek için harekete geçti. İstanbul, İzmir,Antalya ve birçok ilde oteller kışı dolu geçireceği gibi ev alım ve kiralama için harekete geçtiler! Malınızı ucuza kaptırmayın Muhtaçlar! İlahi adalet!" paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
04 Eylül 2022, Pazar - 06:55
Yiğit Bulut: Avrupa'dan 1 milyon kişi gelecek

Rus petrol şirketi Gazprom, 3 gün boyunca kapalı olacağı duyurulan Kuzey Akım 1 boru hattında tespit edilen yağ sızıntısı nedeniyle Avrupa'ya gaz akışının süresiz olarak durdurulduğunu açıklamıştı. 

Alınan bu kararın ardından Avrupa gaz krizi patlak verirken ülkeler alternatif aramaya başladı. Konuya ilişkin ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Avrupa Birliği vatandaşı en az 1 milyon kişinin bu kışı Türkiye’de geçirmek için geleceğini iddia eden Bulut "İlahi Adalet! Gazı kesilen AB vatandaşlarından en az 1 milyonu bu kışı Türkiye’de geçirmek için harekete geçti. İstanbul, İzmir,Antalya ve birçok ilde oteller kışı dolu geçireceği gibi ev alım ve kiralama için harekete geçtiler! Malınızı ucuza kaptırmayın Muhtaçlar! İlahi adalet!" diye yazdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1757033/yigit-bulut-avrupadan-1-milyon-kisi-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.