Gaye Usluer'den Kılıçdaroğlu açıklaması

Muharrem İnce'nin liderliğini yaptığı Memleket Partisi'nden istifa eden Gaye Usluer, CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında adaylık açıklaması yaptı. Usluer,''Cumhurbaşkanlığını en çok hak ettiğini düşündüğüm kişi Kemal Kılıçdaroğlu’dur." diye konuştu.
Onur Çetinkaya
|
04 Eylül 2022, Pazar - 13:30
Gaye Usluer'den Kılıçdaroğlu açıklaması

Memleket Partisi'nden  istifa eden Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer 2023 seçimleri ve Altılı masanın adayı konusunda açıklamalarda bulundu.

''Adayım Kılıçdaroğlu''

Altılı masa liderleri henüz aday konusunda uzlaşamazken Usluer'den Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili konuştu.

Usluer, ''Masayı birbirine bağlayan, çoğaltan, güç veren CHP olduğuna göre masanın diğer ortaklarının burada ortak aday konusunda CHP’ye destek vermeli. Eğer mevcut genel başkanlardan birisi cumhurbaşkanı adayı olacaksa, ki yapılan açıklamalarda adayın bu masadan çıkacağı hep söyleniyor. Öyleyse o 6 kişi içerisinde adaylığı en çok hak eden ve sonrasında cumhurbaşkanlığını en çok hak ettiğini düşündüğüm kişi Kemal Kılıçdaroğlu’dur." dedi.

CHP’ye dönme beklentileri üzerine konuşan Eskişehir Milletvekili,'' Yeniden üye olacağım yeniden içinde olacağım parti CHP olacaktır. Ama böyle bir süreç işlemezse bile ben bir CHP seçmeniyim.Şu an için hayata geçmiş bir süreç yok. Ama bir görüşme süreci yaşanıyor.'' şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1757334/gaye-usluerden-kilicdaroglu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.