Adnan Talip Parlak: “Tıpış tıpış giderler. Verilecek bir hesapları varsa da paşa paşa verirler”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Adnan Talip Parlak, Ak Parti’nin artık tükendiğini belirterek, “İllüzyonist var ama artık alkışlayacak seyirci yok. Şapkadan değil tavşan dinozor çıkarsalar da para etmez” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
05 Eylül 2022, Pazartesi - 14:54
Adnan Talip Parlak: “Tıpış tıpış giderler. Verilecek bir hesapları varsa da paşa paşa verirler”

Adnan Talip Parlak Ankara Masası Gündem programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

“Sizin bir bakanınızın Hollanda’da 22 milyar dolar serveti var”

Hükümetin kendi eksiklik ve hatalarını görmezden gelip her defasında “dış güçler, emperyalistler bize oyun oynuyor” söylemine sarıldığına işaret eden Parlak, “Yok efendim emperyalistler yok efendim Sorosçular… Ya ben merak ettim Soros’un serveti ne kadar diye 8 milyar dolar değerinde bir serveti varmış kişisel serveti. Ya kardeşim sizin bir bakanınızın Hollanda’da 22 milyar dolar serveti var. Soros’u 2 kere satın alıverirsiniz yani. Nedir  bu kadar bu işlerden endişe ediyorsunuz? Bunu biz söylemiyoruz bunu Hollanda Hükümeti söylüyor. Hollanda Hükümeti diyor ki şu arkadaşımızın burada 22 milyar dolar serveti var diyor. 22 milyar dolar servetle Soros efendiyi 2 kere satın alırsınız. Bütün yaptığı hamlelere karşı hamle yapacak parasal gücünüz var.” Şeklinde konuştu.

Adnan Talip Parlak, “Cumhurbaşkanı Erdoğan şapkadan yeni tavşan çıkarabilir mi?” sorusunu da şöyle cevapladı:

“Şapkadan değil tavşan dinozor çıkarsalar para etmez artık”

“Şimdi şapkadan tavşan çıkartmak için ne lazım? Önce insanlara gördüklerinden, yani gerçekten başka bir şey miş gibi yapılanı gösterecek bir illüzyonist bir mahir illüzyoniste ihtiyaç var. Hileli bir şapkaya ve eğitimli bir tavşana . Bir de şovun başarılı olması için gördüklerinin yanlış olduğunu bile bile, gördüklerinin göz yanılması olduğunu bile bile o illüzyonisti alkışlayan seyirciye ihtiyaç var. Şimdi Ak Partililer şunu biliyorlar. Gerçekten illüzyonistleri var. Yani bütün gerçekleri olduğundan daha farklı gösterme mahareti, kabiliyeti olan, bunun için de her türlü imkanı her türlü kaynağı her türlü mecrayı kullanan illüzyonistleri var. Bunlarda hileli şapkayla eğitimli tavşan zaten vardır. Ama bir şey eksik artık. Yani artık gördüklerini eğlencenin rehavetine kapılıp alkışlayacak seyirci yok artık. Şapkadan değil tavşan dinozor çıkarsalar para etmez artık”

“En son git deyince gitmeyenler İzmir’de denize döküldü”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Adnan Talip Parlak, Ak Partililer ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Biz bu ülkenin hükümetiyiz bu ülkenin sevdalıyız. Bu ülkeyi öyle bir duruma düşürecek bir noktaya biz getirmeyiz seçimi kaybedersek çeker gideriz” demediklerine de dikkati çekti.

“ Dikkat edin demiyorlar. Bunu özellikle kaşıyorlar. Ama  unutmasınlar bu ülke bu millet sana git dedi mi gideceksin. En son git deyince gitmeyenler İzmir’de denize döküldü.”  diyen Parlak şöyle devam etti:

“Millet sana oy vermedi mi tıpış tıpış gideceksin”

“Bu coğrafya böyle bir coğrafyadır. Öyle bu milletin hassasiyetleriyle oynayamazsın. Bu ülke Nene Hatunların,Çakır Efelerin, İpsiz Receplerin memleketidir. Öyle ben kalıyorum demeyle kalamazsın. Millet sana oy vermedi mi tıpış tıpış gideceksin. Hiçbir şey de yapamazsın. Bu millet de endişe etmesin. Hiçbir şey olmaz.  Giderler, tıpış tıpış giderler. Verilecek bir hesapları varsa da paşa paşa verirler.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1758599/adnan-talip-parlak-tipis-tipis-giderler-verilecek-bir-hesaplari-varsa-da-pasa-pasa-verirler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (2)

Yorumunuz İletilmiştir.
Fahri inanç
26 Ocak 2023, 23:43
Tazminat kazandım paramı ödemedin iş kazası geçirdim adnan talip parlak senin şirketinde
Fahri inanç
26 Ocak 2023, 23:45
Adnan talip parlak tazminat kazandım paramı ödemedin iş kazası geçirdim niye