Ankara’da gençler parklara akın etti

Ankara Masası
|
22 Mayıs 2020, Cuma - 17:36
Ankara’da gençler parklara akın etti

Başkentli gençler 4 saatlik izni parklarda spor yaparak ve sohbet ederek geçirdi, bayram öncesi açık havada olmanın keyfini çıkardı.

 Normalleşme planı çerçevesinde 15-20 yaş arası gençler, dört saat süreyle sokağa çıktı. Parklara akın eden gençler paten kullandı, bisiklet sürdü ve yürüyüş yaptı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının esnetilmesi ile ikinci kez dışarı çıkan gençler, Ankara sokaklarını renklendirdi.

Maske ve mesafeye dikkat ederek arkadaşlarıyla buluşan gençler doya doya sohbet etti. Gençler enerjilerini sıcak havaya rağmen spor yaparak attı. Kimi paten kullandı, kimi bisiklet sürdü ya da yürüyüş yaptı. Bayramda tüm yurtta geçerli olacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi açık havada olmanın keyfini çıkaran gençler akranlarıyla moral depoladı.

“Aileme karşı daha fazla sorumluluğum olduğunu fark ediyorum”

15 yaşındaki Melike Akyıldız, "Evde vakit güzel geçiyor. Hem eve, aileme karşı daha fazla sorumluluğum olduğunu fark ediyorum. Çünkü önceden böyle bir şey yoktu, daha fazla dışarı çıkıyor ve bunları göremiyordum. Şimdiyse anneme yardımcı oluyorum. Annemi mutlu ediyorum. Bunu yapmam gerektiğini de yeni yeni fark ediyorum, bu da bana biraz ders oluyor" dedi. Akyıldız, sokağa çıkma izniyle ilgili ise, "Mutluyum, güzel. Arkadaşlarımla vakit geçiriyorum" ifadelerini kullandı.

“Paten süreceğiz”  

15 yaşındaki Melek Nalçacı ise iznin süresinin daha uzun olması gerektiğini belirterek, "Arkadaşlarım toplanacak. Oturacağız, paten süreceğiz" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/17588/ankarada-gencler-parklara-akin-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.