İstanbul'da su ve elektrik kesintisi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi ve Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş il genelinde elektrik ve su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
Onur Çetinkaya
|
05 Eylül 2022, Pazartesi - 16:01
İstanbul'da su ve elektrik kesintisi

İstanbul'da elektrik ve su kesintisi yaşanacak.

İSKİ, altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Sarıyer'de bu akşam 22.00'den yarın saat 12.00'ye kadar su kesintisi yapılacağını duyurdu.

14 saat su verilemeyecek

İsale hattının bağlantı çalışmaları nedeniyle Sarıyer'deki bazı mahallelere 14 saat boyunca su verilemeyeceğini açıklandı.

Su kesintisinin yaşanacağı bölgeler;

"Maslak, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Çayırbaşı, Kazım Karabekir Paşa, PTT Evleri, Büyükdere, Kocataş, Sarıyer Merkez, Maden, Garipçe, Rumeli Feneri, Bahçeköy, Zekeriyaköy ve Tarabya mahalleleri ile Kireçburnu ve Yeni mahallelerinin üst kotları." olarak açıklandı.

10 saat elektrik kesintisi 

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) il genelinde 6-7 Eylül 2022 tarihleri arasında uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacağına dair vatandaşı uyardı.

Planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı yerlerde 8 saate varan elektrik kesintilerinin olabileceğine dair İstanbullular uyarıldı.

BEDAŞ en fazla elektrik kesintilerinin Esenyurt ilçesi ile Arnavutköy ilçelerinde yaşanacağını belirtti.

İşte, ilçe ve mahallelere göre elektrik kesintilerin yaşanacağı yerler; 

Güngören, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Fatih, Eyüpsultan, Esenler, Çatalca, Beyoğlu, Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Avcılar olarak açıklandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1758800/istanbulda-su-ve-elektrik-kesintisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.