Meral Akşener, Mansur Yavaş açıklaması

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Mansur Yavaş'ın adaylığı için imza kampanyası düzenleneceği iddialarını yalanladı. Akşener 'HDP'ye bakanlık' verilecek tartışmalarına ilişkin ise "Eylül linci başladı. Daha önce de benzer şeyler olmuştu." diye konuştu.
Ankara Masası
|
09 Eylül 2022, Cuma - 09:38
Meral Akşener, Mansur Yavaş açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gazeteci Deniz Zeyrek'e gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık verilebilir' açıklamasıyla başlayan tartışmalara ilişkin konuşan Akşener "Eylül linci başladı. Daha önce de benzer şeyler olmuştu. Eylül ayı geldiğinde birileri İYİ Parti’yi linç etmek için harekete geçiyor. Kim yapıyor, nasıl yapıyor, neyi amaçlıyor anlamaya çalışıyoruz." dedi.

Partisini AK Parti'nin kalesi olarak görülen yerlerde yükselişe geçtiğini iddia eden Akşener, linç ortamı yaratılmaya çalışıldığını söyledi.

"Mansur Bey'i ziyaret edeceğim"

İmamoğlu ve Yavaş ziyaretleri hakkında da konuşan Akşener, “İBB’ye Ekrem Bey seçildikten sonra hiç gitmemiştim. Bu hafta bir açılışlarına katılacağım. Öncesinde makamda ziyaret etmek istedim. Aynı şekilde Ankara’da da açılışlar var ve öncesinde Mansur Bey’i ziyaret edeceğim” dedi.

"Yanlış bile demiyorum, yalan diyorum"

Akşener, ‘Mansur Yavaş’ı aday yapmak için imza toplama kampanyası’ iddialarına Yalan haber. Bakın yanlış bile demiyorum, yalan diyorum” yanıtını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1765293/meral-aksener-mansur-yavas-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.