Meral Akşener'in sözlerine Mansur Yavaş'tan yanıt

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Şayet bu kafa, yarın da hedefine Mansur Başkan'ı koyarsa; bu sefer de onun yanında dimdik dururuz" sözlerine ABB Başkanı Mansur Yavaş "Hukuksuzluklara karşı hep birlikte duracak, millet iradesini yok saymalarına izin vermeyeceğiz" ifadeleriyle yanıt verdi.
Ankara Masası
|
22 Aralık 2022, Perşembe - 11:21
Meral Akşener'in sözlerine Mansur Yavaş'tan yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de gerçekleştirdiği grup toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak kararına tepki gösterdi. İmamoğlu'na verdiği desteği eleştirenlere yanıt veren Akşener, aynı durumun Ankara'da yaşanması durumunda Mansur Yavaş'ın da yanında duracağını belirtti.

Akşener, "Bugün hedefleri Ekrem Başkan'dı, biz de onun yanındaydık. Şayet bu kafa, yarın da hedefine Mansur Başkan’ı koyarsa; bu sefer de onun yanında dimdik dururuz. Nasıl ki; “Saray sizinse Saraçhane bizimdir!” dediysek; ‘Beştepe sizinse Ankara bizimdir!’ demeyi de çok iyi biliriz" ifadelerini kullandı.

"Millet iradesini yok saymalarına izin vermeyeceğiz"

Meral Akşener konuşmasının o bölümünü sosyal medya hesabından paylaştı. Videoyu alıntılayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Teşekkürler Sayın Genel Başkanım. Ankara’yı Millet İttifakı olarak birlikte kazandık, hukukun üstünlüğünü ve tam demokrasiyi yine Millet İttifakı olarak birlikte gerçekleştireceğiz. Hukuksuzluklara karşı hep birlikte duracak, millet iradesini yok saymalarına izin vermeyeceğiz." diye yazdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2019834/meral-aksenerin-sozlerine-mansur-yavastan-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.