Erkin Delikanlı'dan Mehmet Özhaseki'ye çağrı

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, " Hayat pahalanmış olabilir ama insanların alım gücü de arttı" ifadelerini kullanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi Ankara sokaklarında gezmeye davet etti. Delikanlı "Birlikte gezelim de vatandaşa anlatın ;var mı cesaretiniz? Yarın buluşalım mı?" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
11 Eylül 2022, Pazar - 12:46
Erkin Delikanlı'dan Mehmet Özhaseki'ye çağrı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de yayın yapan yerel televizyonların ortak yayınına katılarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özhaseki'nin, ekonomi ve enflasyonun yükselişine ilişkin sözleri ise gündem oldu.

Hayat pahalılığının olmasına rağmen alım gücünün arttığını belirten Özhaseki, " İnsanların alım gücünün artırılması önemli. Yani ekmek 1 lira alamıyorsunuz, ama ekmek 5 lira olmuş alabiliyorsunuz. Hangisi daha kıymetli? Alabilir olmak, ulaşabilir olmak, insanların alım gücünün arttırılabilir olması kıymetli. 2002’deki asgari ücretle ne alınabiliniyordu, bugün ne alınabiliniyor? Kaç kilo et, süt, kaç yumurta, kaç litre benzin alınıyordu? Şimdi ne kadar alınabiliniyor. 3-4 misli daha fazla alınabilinir hale geldi. Yani asgari ücretin arttırılması boşuna değil. İnsanların alım gücü artsın diye. Hayat pahalanmış olabilir ama insanların alım gücü de arttı bunu da görmek lazım." diye konuştu.

" Yarın buluşalım mı?"

Açıklamalara tepki gösteren Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Özhaseki'yi Ankara'ya davet etti.

Delikanlı "Allah bizi korumuş çok şükür! Sayın Mehmet Özhaseki seçilseymiş güzel Ankara’mızda halk ekmek 10 lira olurmuş demek ! Alım gücü var öyle mi ? Şu söylediklerinizi beraber Ankara sokaklarında birlikte gezelim de bi vatandaşa anlatın ;var mı cesaretiniz? Yarın buluşalım mı?" paylaşımında bulundu.

İşte Özhaseki'nin açıklamaları;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1770415/erkin-delikanlidan-mehmet-ozhasekiye-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.