Hastaneyi birbirine katan anne kıza tutuklama

Yalova’da, panik atak geçirdiği gerekçesiyle hastaneye giden Tülay Çiftçi ve kızı Sinem Çiftçi, kendisine serum takmayan doktor ve hemşireye saldırdı. Çevrede buldukları eşyaları sağlık görevlilerine fırlatan anne-kız hastaneyi savaş alanına çevirdi. Mahkeme, anne ve kızı hakkında tutuklama kararı aldı.
Ersin Küçükbarak
|
12 Eylül 2022, Pazartesi - 12:46
Hastaneyi birbirine katan anne kıza tutuklama

 Yalova Devlet Hastanesi’nde 3 Eylül tarihinde yaşanan olayda 44 yaşındaki Tülin Çiftçi acil servise gelerek doktora panik atak geçirdiğini ve serum bağlanmasını istedi. 

Doktorun önce EKG çekmesi gerektiğini söylemesi üzerine Tülin Çiftçi, daha sonradan hastaneye gelen kızı Sinem Çitçi (19) ile hastaneyi birbirine kattı.

Önce Uzm. Dr. Esengül Doğan'a saldıran anne kız, müşahede odasında ellerine ne geçirdiyse sağlık görevlilerine fırlattı. Bu sırada odada bulunan bir bebek babası tarafından dışarı çıkarıldı.

Hızını alamayan anne-kız ardından hemşire Abdurrahman Ekin’e tekme ve yumruklarla saldırdı. Sonrasında olaylara müdahale eden güvelik görevlisi Esra Uslu’ya da saldıran zanlılar polis tarafından gözaltına alındı.

Mahkemeye çıkarılan anne-kız, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine sanıklar hakkında tutuklama kararı verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1771923/hastaneyi-birbirine-katan-anne-kiza-tutuklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.