Kemal Kılıçdaroğlu: "Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam!"

Sosyal konut projesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir. Topla paraları fakir fukaradan, seçim sürecini finanse et. Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam! " dedi.
Ecem Çetin
|
15 Eylül 2022, Perşembe - 15:02
Kemal Kılıçdaroğlu: "Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan "Sosyal Konut Projesi" hayata geçirildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından sosyal konut projesi ile ilgili paylaşımlar yaptı. 

"Defalarca ısıtılıp ısıtılıp insanımızın önüne konmuş bir proje"

Projenin seçim öncesi para toplamak için yapıldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Konut meselesi gündemde. Defalarca ısıtılıp ısıtılıp insanımızın önüne konmuş bir proje. Yıllardır aynı hikaye. Erdoğan, biliyorum seçim öncesi para toplamak için yapıyorsun bunu. Ben sosyal devletin savunucusu olarak sosyal konutların yaygınlaşmasını canı gönülden istiyorum." paylaşımında bulundu. 

"Alışkınsın  toprağa yalandan beton harcı dökmeye"

Müteahhitlere hazineden güvence verilmesi çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: 

"Sana inanalım istiyorsan, bu işe müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver. Beşli çeteleri semirttin, asıl fakir fukaranın konutu için garanti ver. Vermezsen, sen de biliyorsun ki bu proje bitmeyecek. Gerçi alışkınsın sen boş toprağa yalandan beton harcı dökmeye…"

"Yeter be adam!"

CHP Lideri son olarak şunları yazdı: 

"Ben de buradan taahhüt ediyorum, biz iktidara geldiğimizde bu garantilerin arkasında duracağız. Erdoğan garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir. Topla paraları fakir fukaradan, seçim sürecini finanse et. Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam!

http://www.ankaramasasi.com/haber/1783950/kemal-kilicdaroglu-banker-erdogan-misin-sen-yeter-be-adam
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.