Muhtemelen kaçırdığınız beş yeni Steam oyunu (21 Eylül 2020)

Steam'de ortalama bir günde yaklaşık bir düzine yeni oyun piyasaya sürülüyor. Sizin için beş yeni Steam oyunu derledik.
Ankara Masası
|
21 Eylül 2020, Pazartesi - 13:19
Muhtemelen kaçırdığınız beş yeni Steam oyunu (21 Eylül 2020)

Steam'de ortalama bir günde yaklaşık bir düzine yeni oyun piyasaya sürülüyor. İyi bir şey olduğunu düşünsek de, buna ayak uydurmak zor.

Steam'de yayınlanan her bir oyunu tek tek gözden geçirmediğiniz sürece, yeni çıkan bağımsız oyunların veya yeterince reklamı yapılmayan oyunların gözden kaçması anlaşılabilir bir durum.

Biz de bu yüzden bu hafta içinde çıkan oyunları sizin derledik. 

Medieval Dynasty

Steam adresi 

Çıkış Tarihi: 07 Eylül

Geliştirici: Render Cube

Fiyat:  71.20 TL

Geçen hafta Erken Erişim'de başlatılan Medieval Dynasty, Avrupa Orta Çağında zengin olma hakkında bir oyun. Geniş bir açık dünyada geçen oyun hayatta kalma, RPG ve stratejinin bir karışımı olarak karşımıza çıkıyor. Avlanmanız ve çiftçilik yapmanız diğer karakterlerle konuşmanız ve koordine olmanız gerekecek. Ayrıca köyünüz ve evinizi inşa edip genişletmeniz önem taşıyor. RPG unsurlarını besleyecek bir "hanedan itibar sistemi" var ve vahşi yaşam etkileşimleri "gerçekçi" olarak karşılıyoruz. Oyun muhtemelen altı ay içinde 1.0'a çıkacak.

Welcome to Elk

Steam Adresi

Çıkış Tarihi: 17 Eylül

Geliştirici: Triple Topping

Fiyat:  25.00 TL

Elk'e hoş geldiniz, marangozluk çıraklığı yapmak için küçük bir ada kasabasına taşınan "Frigg" adında bir adamın macerasını konu alıyor. Ancak küçük kasabalar her zaman olduğu gibi huzurlu ve pastoral değil. Frigg'i meşgul edecek pek çok tuhaflık ve gizem var. Steam sayfasına göre, karşılaşacağınız karakterler ve anlattıkları hikayelerin çoğu gerçek hikayelere dayanırken oyun da "biyografik bir macera" ...

HAAK

Steam Adresi

Çıkış Tarihi: 16 Eylül

Geliştirici: Blingame

Fiyat: 40.80 TL

İşte hızlı tempolu ve güzel bir şekilde tasarlanmış distopik bir Metroidvania.  Görüntüler gerçekten kendini anlatıyor ve oyun kıyamet sonrası bir gelecekte geçiyor. Dövüş hissiyatı akıcı ve acımasız görünüyor. Hafif karakter ilerlemesi unsurlarını da unutmamak gerekir. Alışılmadık şekilde Metroidvania  teması ile Erken Erişim'de ve henüz tamamlanmayan HAAK; şu anda üç bölüme sahip. Ancak daha fazlasının geleceğini biliyoruz.

Vaporum: Lockdown

Steam Adresi

Çıkış Tarihi: 15 Eylül

Geliştirici: Fatbot Games, s. r. o.

Fiyat: 36.36 TL

Vaporum, 2017'de beğeni toplayan eğlenceli bir steampunk temalı, karo tabanlı zindan tarayıcısıydı. Vaporum: Lockdown, Vaporum öncesi niteliğinde ve her şeyi çok fazla sarsmadan hikayeyi bize aktarıyor gibi görünüyor. Ancak eski Dungeon Master oyunlarından hoşlananlar için (Legend of Grimrock oyunlarından bahsetmiyorum bile) muhtemelen denemesi gereken bir oyun. Vaporum’un her zamanki keşif, savaş ve bulmaca çözme karışımılarını steampunk kaplamayla sarmış old-school klasik temalardan ilham almış bir yapım.

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos

Steam Adresi

Çıkış Tarihi: 18 Eylül

Geliştirici: Artefacts Studio

Fiyat: 57.00 TL

İşte işleri basitleştiren tek oyunculu bir taktik RPG. Yedi adede kadar ortak arketip ile zindanlarda gezineceksiniz. "Beceriksiz, deneyimsiz ve alıngan" takım üyelerinin her birini yükselteceksiniz ve görünüşe göre gülmekten oyuna konsantre olamayacaksınız. Çünkü Dungeon of Naheulbeuk görünüşe göre oldukça komik. Bu RPG kesinlikle türde bir devrim yapacak gibi görünmüyor, ancak çok fazla cilalı ve sunumu birinci sınıf. Lansman haftasında Steam'de "çok olumlu" +500 yorum iyi bir işaret.

http://www.ankaramasasi.com/haber/178579/muhtemelen-kacirdiginiz-bes-yeni-steam-oyunu-21-eylul-2020
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.