AK Parti'den gençlere yönelik proje!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı vizyon belgesinde elektronik eşya alımında vergi avantajı gibi gençlere yönelik projelerin yer aldığı belirtildi. Ayrıca, emekli, dar gelirli ve EYT’lilere yönelik düzenlemelerin de yer alacağı öğrenildi.
Ankara Masası
|
22 Eylül 2022, Perşembe - 11:00
AK Parti'den gençlere yönelik proje!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Arena Spor Salonu'nda 28 Ekim’de açıklayacağı AK Parti’nin 2023 vizyon belgesinin ana unsurunu ekonomi oluşturacağı öğrenildi.

30 bine yakın kişinin katılması beklenen programa  milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilat yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar da davet edilecek.

AK Parti’nin seçim kampanyasına yönelik tanıtımlarının da olacağı programda, dış politika, savunma sanayi projelerine de vurgu yapılacak. 

Gençlere yönelik vergi düzenlemesi

Vizyon belgesinde gençlere yönelik de yeni projelere yer verileceği belirtildi. AK Parti kurmayları, elektronik eşyalarda gençlere vergi avantajı getirecek bir çalışmanın da bu projelerden biri olduğunu söyledi.

Toplumsal beklentilere cevap verilecek

Emekli, dar gelirli, asgari ücretliler ve EYT’liler için de vizyon belgesinde başlıklar açılacak.

AK Parti kurmayları “Bugüne kadar partinin ve Cumhurbaşkanı’nın siyaset tarzı hep toplumsal beklentilere cevap verecek nitelikte olmuştur. 2023 vizyonu da bu çerçevede hazırlandı. Vatandaşın taleplerine göre bir hazırlık yapıldı. Hedefimiz, yeni yüzyıla ilişkin kazanımlarımızla Türkiye’yi bambaşka bir lige taşımak. 28 Ekim’de bir anlamda geleceğe yönelik yol haritası açıklanacak. Nasıl bir Türkiye hayal ediyoruz, neler yapacağız, hedefler neler açıklanacak” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1795432/ak-partiden-genclere-yonelik-proje
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.