Kılıçdaroğlu: "Ben saraylara meraklı olan biri değilim"

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı birinci etap temel atma töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben saraylara meraklı olan biri değilim" dedi.
Onur Çetinkaya
|
25 Eylül 2022, Pazar - 15:37
Kılıçdaroğlu: "Ben saraylara meraklı olan biri değilim"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'de ziyaretlerine devam ediyor.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziemir ilçesindeki Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı birinci etap temel atma töreninde konuştu.

Törendeki konuşmasında mahalle kültürünün önemine dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu, temel atma töreninin yapıldığı alanda inşa edilecek evlerde vatandaşların, güzellik ve huzur içinde oturmalarını temenni etti.

"Ben saraylara meraklı değilim"

Belediye başkanlarına mazeret üretmemeleri konusunda uyardığını belirten CHP lideri, " Sizlere hizmet etmek ve sorunlarınızı parlamentoda dile getirmek benim sorumluluklarındandır.  Siz ne kadar huzur içinde yaşarsanız biz o kadar mutlu oluruz. Ben saraylara meraklı olan biri değilim. Benim için merak alanı istiyorlarsa vatandaşın evidir, onun sofrasıdır, onun mekanıdır, onun çayıdır, onun kahvesidir, onun fıkrasıdır, onun güler yüzüdür" ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1799493/kilicdaroglu-ben-saraylara-merakli-olan-biri-degilim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.