Özdağ: "Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan istifa etmelidir"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, iktidarın, Mersin’deki Tece Polisevine saldırı sonrası siyasi rant uğruna halka yanlış bilgi verdiğini belirterek, “Bir devleti yönetenler acele etmez. Acele ederken de ana muhalefet partisine iftira atmaz” dedi. Özdağ, İçişleri Bakanı Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı istifaya davet etti
Ersin Küçükbarak
|
03 Ekim 2022, Pazartesi - 15:59
Özdağ: "Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan istifa etmelidir"

Selçuk Özdağ, Ankara Masası Gündem programında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Mersin’deki Tece Polisevi’ne saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen terörist Dilşah Ercan’ın sağ olduğunun anlaşıldığına işaret eden Özdağ, “Bir devlet acele etmez. Bir devleti yönetenler acele etmez. Acele ederken de ana muhalefet partisine iftira atmaz.Ve de o şahsı 11 yıl önceki bir cezaevi raporu üzerinden de o şahıs üzerinden bir partiyi ilzam etmez, suçlamaz. Nasıl yapar? Bununla ilgili bir şahıs 11 yıl önce bir gazeteci olabilir. Bugün de, 2 sene önce de terör örgütüne dahil olmuş olabilir.” şeklinde konuştu.

Özdağ şöyle devam etti:

“Terör örgütünün yapmış olduğu eylemden dolayı siyasi rant elde etmek istemişlerdir”

“Bu terör örgütünün yapmış olduğu eylemden dolayı siyasi rant elde etmek istemişlerdir. Bu doğru değildir. Bunu kim yaparsa yapsın doğru değildir. İkincisi daha sonra bunu PKK açıklama yaptı doğru değil şunlar şunlar yaptı dedi. O  şahıs da görevinin başında diyerek tırnak içinde söylüyorum yani ilerde onu da kullanabiliriz. Ona da bir eylem yaptırabiliriz diye bir açıklama yaptı.”

 “Hep beraber PKK’yı kınayacağız. Kimin elinde silah varsa kim terör örgütüyse hepimiz kınayacağız. Bütün Türkiye’de yaşayan herkes kınayacak. Kınamayanlarla ilgili en ağır bunlarla ilgili cezalar destekleyenler iltisaklı en ağır cezalar verilecek. Demokrasi ülkesi böyledir. Demokrasilerde zor kullanma hakkı devlete aittir. O da hukuk çerçevesinde yapılır.”

“Siyasi rant uğruna PKK’nın elinde oyuncak oluyorsun”

“PKK’nın açıklaması zul değil mi? Sen nasıl devletsin, nasıl devlet yönetiyorsun nasıl hükümetsin? Sen doğru bilgi vermiyorsun siyasi rant uğruna kalkıp da bir partiyi suçlayacağım diyerek PKK’nın elinde oyuncak oluyorsun. PKK dedi ki o değil bu. Adam utanır . O gün istifa eder bir bakan.46 51  Sokağa çıkmayı yönetemedin özür diledin ben dedim ki bir özür borcun var bir de istifa borcun var bir özür diledi beni dinledi bir de istifa etti daha sonra kimi dinlediyse tekrar görevinin başına döndü. Beni dinlese istifa etseydi bugün Türkiye’de siyasi aktör olurdu abisini dinlemedi şimdi de gene istifa söylentileri ne söylentisi  bu yanlış bilgi üzerine derhal istifa etmeli Süleyman Soylu. Ha Süleyman Soylu istifa eder Boylu gelir Boylu gider anlı gelir şanlı gelir hiçbir şey değişmez. Türkiye’de zaten bakanlar  sekretarya. Bakanlar danışman bu sistemde hepsi Recep Tayyip Erdoğan. Bütün bakanlar Recep Tayyip Erdoğan. Ama bu beni utanca sevk etti.  Ben utandım şahsen.”

“Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan istifa etmelidir”

“Sayın Süleyman Soylu istifa etmelidir. Sayın Cumhurbaşkanı istifa etmelidir bir kere her şeyden önce. Kesinlikle sayın Cumhurbaşkanı istifa etmelidir.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1815378/ozdag-suleyman-soylu-ve-cumhurbaskani-erdogan-istifa-etmelidir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.