Belediye Başkanı Büyükkılıç ve Özhaseki arasında skandal diyalog

AK Parti Genel Başkan Yarımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sıkıntısını anlatarak soru soran vatandaşı "Bir şey deme, he de geç" diyerek geçiştirdiler.
Ersin Küçükbarak
|
07 Ekim 2022, Cuma - 16:14
 Belediye Başkanı Büyükkılıç ve Özhaseki arasında skandal diyalog

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Kayseri'de Valilik tarafından gerçekleştirilen turizminin gelişmesi ve potansiyelinin arttırılması konulu toplantıya katıldılar.

Vatandaş derdini anlatmaya çalıştı

Turizm işletmecisi olduğunu ifade eden bir kadın Özhaseki ve Büyükkılıç'a "Geçen sezon özellikle sıkıntıda kaldığımız bir onu var. Hacılar yolu istikametinde bir hava akımı nedeniyle yol kapanıyor ve ister istemez gelen ve dönüş yapan misafirler yolu kullanamıyor ve mağdur oluyorlar. Bu da bizi üzüyor ve elimizden herhangi bir şey gelmiyor. Bununla ilgili ne yapılabilir, nasıl bir çözüm üretilebilir?" şeklinde bir soru yöneltti.

“He de geç”

Kadının konuşmasına devam ettiği esnada Özhaseki, yanında oturan Büyükkılıç'a doğru eğilerek "Hamdi yok dedi. Bir şey deme, bir şey deme" ifadelerini kullandı. Büyükkılıç da Özhaseki'nin bu sözlerine "He de geç gitsin" karşılığını verdi.

Skandal diyalog tepki topladı

Ancak mikrofon açık unutulduğu için bu diyalog salondaki herkes tarafından duyuldu.

Vatandaşı geçiştiren ve dikkate almayan bu tutum ile kullanılan sözler sosyal medyada tepki topladı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1823322/belediye-baskani-buyukkilic-ve-ozhaseki-arasinda-skandal-diyalog
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.