Ankara siyasetinde 'su' tartışması sürüyor!

ASKi'ye para aktarılmadığı takdirde Ankaralıya su verilemeyeceğini söyleyen Ertan Işık, "Bizim aklımızla kimse alay etmesin. Bu verilen önerge siyasi bir önergedir. Ucuz bir siyasettir. Bu önergeyi verenleri kınıyorum" dedi.
Ecem Çetin
|
11 Ekim 2022, Salı - 19:06
Ankara siyasetinde 'su' tartışması sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ekim Ayı Meclis Toplantısı 2. birleşimi gerçekleştirildi.

Meclis Toplantısı'nda tartışmalara ve Ankara siyasetinde tansiyonların yükselmesine neden olan 'suya yüzde 50 indirim' konusu yeniden gündeme geldi. 

Kürsüye çıkarak söz alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut Belediye Meclis üyesi Ertan Işık, tek dertlerinin Mansur Yavaş'ın halkta olan sempatisinin, sevgisinin azaltılması olduğunu ifade etti.

"Bu kararın uygulanmayacağını bu önergeyi veren arkadaşlarda biliyorlar"

ASKİ'ye para aktarılmadığı takdirde , Ankaralılara su verilemeyeceğini belirten Işık, "Önergenin buraya gelebilmesi için ASKİ Yönetim Kurulu'nun karar alması lazım. Bu kararın uygulanmayacağını bu önergeyi veren arkadaşlarda biliyorlar" dedi.

"Ucuz bir siyasettir"

Işık, "Yarın su olmazsa hastalık olur. Su olmazsa, Ankaralıya su götürmezsek kusura bakmayın sizin istediğiniz bu. Burada otobüsler zarar etsin, su zarar etsin, Ankara Belediyesi hizmet edemesin. Tek derdiniz bu, biz bunu biliyoruz. Böyle olmasaydı bundan önce çok iyi yakından tanıdıklarınız ahbap, çavuş ilişkilerinde olduğunuz, billboardları 30 yıllığına verdiğiniz biz buraya getirdiğimizde bize 10 yıllık vermediniz. Bizim aklımızla kimse alay etmesin. Bu verilen önerge siyasi bir önergedir. Ucuz bir siyasettir. Bu önergeyi verenleri kınıyorum" ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1829848/ankara-siyasetinde-su-tartismasi-suruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.