Hakan Han Özcan'dan AK Partili belediyelere talimat

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, suya yüzde 50 indirim kararının kabul edilmesinin ardından ABB'nin ASKİ'nin iflas edeceğini ve et desteğini keseceğini açıklamasına tepki gösterdi. AK Partili belediyelere seslenen Özcan, et desteğinin ayrım yapmaksızın devam ettirilmesi talimatı verdi.
Ankara Masası
|
14 Ekim 2022, Cuma - 09:34
Hakan Han Özcan'dan AK Partili belediyelere talimat

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi'nde suya yüzde 50 indirim getiren tekliflerinin kabul edilmesinin ardından ABB tarafından yapılan açıklamalara tepki gösterdi.

Mansur Yavaş ve yönetiminin suya yaptıkları yüzde 400'lere varan zam yükünü hafifletmek için böyle bir teklif verdiklerini belirten Özcan "Bu kararın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi akla ziyana gelmeyecek bir mesajla ASKİ’nin iflas edeceğini, et yardımlarının yapılamayacağı duyurusunu yaptı." dedi.

"Bundan sonra et desteğini sizler vereceksiniz"

AK Partili belediyelere seslenen Özcan, hiçbir ayrım ve mazeret üretmeden sosyal yardımların devam ettirilmesi talimatı verirken şunları söyledi:

Vatandaşlarımız müsterih olsun. AK Partili belediyelerimiz bugüne kadar olduğu gibi sosyal yardımlar konusunda hiçbir mazeret üretmeden vatandaşımızın yanında oldu, olmaya da devam edecek.

Ankara’daki 19 AK Partili ilçe belediyelerimize buradan sesleniyorum. Büyükşehir belediyesinin et desteğinde bulunduğu tüm hanelere hiçbir ayrım gözetmeksizin, bundan sonra et desteğini sizler vereceksiniz. Hala hazırda yapmış olduğumuz çiftçilere tohum desteğini, mazot desteği, engelli kardeşlerimize yaptığımız sosyal yardımlar ve sayamayacağım birçok yardımı yapmaya devam edeceğiz. AK Partili belediyeler mazeret üretmez, iş yapar.

"Tabiri caizse duvara tosladı"

Mansur Yavaş ve yönetiminin 3.5 yıllık görev süresi boyunca her projede, her sözünde mazeret ürettiğinin altını çizen  Özcan,"Sayın Yavaş yeni bir algı oluşturmak istedi, ancak bu defa algısı tutmadı, tabiri caizse duvara tosladı." dedi.

Özcan "Ankaralı vatandaşlarımız müsterih olsun AK kadrolar görevinin başında." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1833038/hakan-han-ozcandan-ak-partili-belediyelere-talimat
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.