Ağıralioğlu'ndan TTB Başkanı'na sert tepki

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin yayın organına yaptığı açıklamada Türk askerinin kimyasal silah kullandığı iftirasında bulunan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya sert tepki gösterdi.
Editör
|
20 Ekim 2022, Perşembe - 21:41
Ağıralioğlu'ndan TTB Başkanı'na sert tepki

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya tepkisini şu şekilde dile getirdi.

" 'Kimyasal silah kullanıldı!' demek, nasıl bir akıl tutulmasıdır? Türk ordusuna ve teröre karşı verilen mücadelemize leke sürmeye çalışmak, yemininden, devletinden, milletinden gafil olmaktır! Biz, devleti, milleti ve evlâtlarımızı bu gaflet ve hıyanete karşı korumaya yeminliyiz. Gazi Meclisimizin şerefli çatısının altından; bizler burada huzur ve güven içinde hayatlarımızı yaşayalım diye cansiperane mücadele eden ordumuza böyle çirkin bir iftirada bulunulmasına da canlarını, kanlarını feda eden kahraman evlâtlarımızın incitilmesine de asla razı olmayız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1860493/agiralioglundan-ttb-baskanina-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.