Serdar Ortaç: "Nafakamı ödeyemedim, özür diledim"

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam bir mekanda sahneye çıkmadan önce basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Zeliha Demirci
|
23 Eylül 2020, Çarşamba - 17:59
Serdar Ortaç: "Nafakamı ödeyemedim, özür diledim"

Serdar Ortaç’ın eski Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde, “Serdar 5-6 aydır nafaka ödemiyor. Bir ara beni aradı ‘Chloe ödeyemiyorum’ diye. ‘Niye diye sormadım bile. 2 yıl her ay ödeme yapacaktı ama canı sağ olsun. Burada ailemle mutluyum" açıklamasını yapmıştı. Önceki akşam Ataşehir Watergarden'da sahne almadan önce basın mensupları ile bir araya gelen ünlü şarkıcı, konuya dair samimi açıklamalarda bulundu.

Chloe Loughnan'ın nafakasını ödemediğini kabul eden Serdar Ortaç, "Kız bu konuda çok haklı. Boşandık, nafaka konusunda anlaştık. Her ay ödemem gereken bir para var. Birinciyi ödeyemedim, sabretti. İkinciyi ödeyemedim sustu. Üçüncü, dördüncü derken hep sustu. Artık yazdı, 'Serdar ben de burada aç mı kalayım? Benim de burada ihtiyaçlarım oluyor' diye. Özür diledim. Şimdi biraz toparladım, toparladıkça gönderiyorum. Ama tabii daha çok borcum var. Ses çıkarmıyor şu an, anlayış gösteriyor" dedi.

Ortaç sözlerine, “Geçmiş günlere göre borçlarımı azalttım. Bir devlete vergi borcum var. Yapılandırmaya alacaklar. Canımı mı alacak? Başka çaremiz yok. Çalışacağız, insanları eğlendireceğiz, kazanıp ödeyeceğiz.” şeklinde devam etti.

Gece hayatının da pandemi koşulları ile birlikte yeni bir kimliğe büründüğünü dile getiren ünlü şarkıcı, "Bundan sonra gece 12’de eğlence bitecek ve gidip uyuyacağız. Ben bu işe yıllar önce 'Karabiberim' şarkısı ile başladığımda sabah 7’de bitirirdik bu işi. Şimdi daha iyi. Biz de yorulmuyoruz, dinleyen de. Madalyonun diğer yüzünde ise çok başka bir tablo var. Çünkü gece hayatında eğlenen insanlar mekandan çıktığı anda, taksicisinden, restoranına, valesinden, garsonuna herkes para kazanıyor. Hepsinin durumu vahim. Bu virüs 100 senede bir geliyor, bu da bize denk geldi, inşallah hep birlikte atlatacağız” ifadelerinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/187117/serdar-ortac-nafakami-odeyemedim-ozur-diledim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.