Gözü dönmüş hırsızlar SMA hastası Arya bebeğin yardım kumbarasını çaldı!

Antalya Gazipaşa’da gözlemeci dükkânına hırsızlık yapmak amacıyla giren 3 şahıs, SMA hastası Arya bebeğin dükkândaki bağış kumbarasını çaldı. Polis tarafından yakalanan hırsızlar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Büşra Ünal
|
02 Kasım 2022, Çarşamba - 16:07
 Gözü dönmüş hırsızlar SMA hastası Arya bebeğin yardım kumbarasını çaldı!

Olay, Pazarcı Mahallesi Selinus Sahili’nde bulunan gözlemecide meydana geldi.

Gece saatlerinde iş yerine giren 3 hırsız, içeride bulunan Arya bebeğin bağış kumbarasını çalarak kayıplara karıştı. Sabah dükkânlarını açmak için gelen mekân sahipleri, içeriye hırsız girdiğini anlayıp, hemen polise haber verdi.

“Bu bir vicdansızlıktır”

Olayla ilgili derin üzüntüsünü dile getiren anne Nurcan Öztürk ve baba Hamza Öztürk, “El kadar bebeğin kumbarasını çalmaya vidanınız nasıl el verdi. 9 aylık SMA Tip 1 ölümcül kas hastası kızım Arya için esnaflara dağıttığımız kumbaralardan bir tanesinin maalesef çalındığını üzüntüyle öğrendik. Bizler için 1 TL’ nin bile önemli olduğu bu kampanya sürecinde bu olayın yaşanması bizi vicdanen yaraladı. İnşallah geri kalan süreçte böyle bir durumla bir daha karşılaşmayız, el kadar bebeğimin sağlığı için topladığımız paralardan ne istediniz? Buna vicdanınız nasıl el verdi? Bu bir vicdansızlıktır ”dedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Arya bebeğin bağış kumbaralarını çalan hırsızların Esat T.,  Murat T. ve Serdar Ş. olduğunu tespit etti.

Kısa sürede yakalanarak polis tarafından gözaltına alınan hırsızlar, emniyetteki işlemlerinin ardından Gazipaşa Adliyesine sevk edildi. Esat T., Murat T. ve Serdar Ş. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1904191/gozu-donmus-hirsizlar-sma-hastasi-arya-bebegin-yardim-kumbarasini-caldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.