SMA hastası çocuğu için toplanan bağışlarla lüks hayat yaşadıkları ortaya çıktı

Antalya'da SMA Tip 1 hastası Mustafa Yağız Gülmez için toplanan bağışların lüks arabalara, oto galerilere gittiği ortaya çıktı. Canlı yayında itiraflarda bulunan anne Didem Gülmez, polis tarafından gözaltına alındı.
Ersin Küçükbarak
|
11 Aralık 2022, Pazar - 11:56
SMA hastası çocuğu için toplanan bağışlarla lüks hayat yaşadıkları ortaya çıktı

Antalya’da yaşayan Gülmez ailesinin çocukları SMA Tip 1 hastası Mustafa Yağız Gülmez için geçen sene bağış kampanyası başlatıldı.

Bu süreçte baba Gökhan Gülmez dolandırıcılıktan cezaevine girerken, 38 yaşındaki anne Didem Gülmez'in oğlu için açtığı hesapta 167 bin dolar (3 milyon 100 bin lira) para toplandı. Ancak Mustafa Yağız Gülmez 21 Haziran 2022'de hayatını kaybetti.

Oğlu için toplanan paralarla sefa sürmüşler

StarTV'de Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programına başvuran Ayten Keser isimli kadın, Didem Gülmez'in kocasıyla yasak aşk yaşadığını ve bağış paralarıyla sefa sürdüklerini açıkladı. Didem Güler'in hesapta toplanan bağış paralarını oğlu için değil lüks araçlar satın alıp oto galerisi ve oto yıkama servisi açmak için kullandığı öne sürüldü.

Bununla da yetinmeyen Gülmez'in SMA hastası oğlunu hayata bağlayan fişi çekmeye çalıştığı iddia edildi.

4 adet lüks araç alıp oto galeri açmışlar

İddiaya göre SMA hastası Mustafa Yağız Gülmez için valilik hesabında toplanan paranın bir kısmı ailenin şahsi hesaplarına izinsiz olarak aktarıldı. Paranın tutulduğu evde şüpheli bir yangın çıktı.

Mustafa Yağız Gülmez’in kullandığı cihazların akülerinden çıkan yangında cihazlar ve evin odası, yangın nedeniyle küle döndü. Bağış kampanyası durduruldu. Bağış parasıyla 4 adet lüks araç alındığı ve oto galeri açıldığı öne sürüldü.

Canlı yayında gözaltı

Mustafa Yağız Gülmez'in annesi Didem Gülmez de, Star TV canlı yayınına çıkarak açıklamalarda bulundu. Canlı yayındaki açıklamalar Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ihbar kabul edildi.

Anne Didem Gülmez canlı yayında gözaltına alındı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1997680/sma-hastasi-cocugu-icin-toplanan-bagislarla-luks-hayat-yasadiklari-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.