Ümit Özdağ: "Gelişmeler Ak Parti, PKK,HDP’nin gerçekten yeni bir açılım sürecine girdiğini gösteriyor"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Son 2 aydır, Erdoğan'ın PKK/HDP ile yeni bir açılım sürecine girdiğini görüyoruz. Önümüzdeki günlerde sözde İslami gerekçelerle kimlerin yeni açılım sürecine destek vereceğini de göreceksiniz. Zafer Partisi olarak, FETÖ ve PKK'yı yok edene kadar mücadele edecek tek partiyiz” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
06 Kasım 2022, Pazar - 21:53
Ümit Özdağ: "Gelişmeler Ak Parti, PKK,HDP’nin gerçekten yeni bir açılım sürecine girdiğini gösteriyor"

Ümit Özdağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlere dönük hamleler yaptığına işaret etti.

Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunların yetmeyeceğini gördüğünü belirten Özdağ, güvenlik bürokrasisinden PKK ve HDP ile yeni bir açılım süreci üzerinde çalışıldığına dair bilgiler geldiğini kaydetti.

“Son birkaç günde gerçekleşen gelişmeler Ak Parti, PKK, HDP’nin gerçekten yeni bir açılım sürecine girdiğini gösteriyor” diyen Özdağ, paylaşımında şunları dile getirdi:

"Erdoğan seçimleri kazanmak için her yolu deniyor"

“Haziran 2023’te yapılması gereken seçimler yaklaştıkça Türkiye’nin yıkıcı sorunlarına çözüm üretmeyen Erdoğan aslında aday bile olamayacağı seçimlerde CHP ve İyi Parti’nin erken seçim desteğiyle aday olmayı hedeflerken öte yandan da seçimleri kazanmak için hemen her yolu deniyor. Bir yandan Atina’da 2023’te seçimlere hazırlanan Yunan hükümetiyle Ege’de savaşçılık oynuyorlar. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun verdiği pas ile başörtüsü için Erdoğan referanduma gidiyor. 20 yıldır ikinci değil üçüncü sınıf vatandaş muamelesi yapan alevi yurttaşlarımıza siyasal rüşvet öneriyor. Ancak bunların da yetmeyeceğini görüyorlar. Son 2 aydır Erdoğan’ın güvenlik bürokrasisinden PKK ve HDP ile yeni bir açılım süreci üzerinde çalıştığına dair bilgiler geliyordu. Kime hangi görevlerin verileceği vesair hep ulaştı."

"Gelişmeler Ak Parti, PKK,HDP’nin gerçekten yeni bir açılım sürecine girdiğini gösteriyor"

" Son birkaç günde gerçekleşen gelişmeler Ak Parti, PKK,HDP’nin gerçekten yeni bir açılım sürecine girdiğini gösteriyor. Önce Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın anayasa değişikliği bahanesiyle yanındaki heyetle birlikte HDP Grupbaşkanvekilini yüzünde büyük bir mutlululuk ifadesiyle ziyareti sonra Cumhur İttifakının dışarıdaki üyesi ve Ak Parti’nin gayriresmi sözcüsü Doğu Perinçek’in durup dururken PKK’ya gelin sizi kucaklayayım çağrısında bulunması.”

Paylaşımında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in terör örgütü PKK’ya “silahlarınızı bırakın çağrısına yer veren” Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ şöyle devam etti:

"Orhan Miroğlu'nun HDP bu fırsatı değerlendirsin açıklamasını unutmamak gerek"

“Tabii bu arada Ak Parti’nin PKK’dan sorumlu milletvekili Orhan Miroğlu’nun da yapmış olduğu, ‘Aman HDP bu fırsatı değerlendirsin gelin tekrar biraraya gelip açılım sürecini başlatalım doğrultusundaki açıklamalarını unutmamak gerekiyor."

"Önümüzdeki günlerde kimlerin sözde İslami gerekçelerle yeni PKK açılımını savunduğunu duyunca şaşıracaksınız"

Özetle herkes kendisine verilen görevi yerine getiriyor. Başkalarına da başka görevler verilmiş. Önümüzdeki günlerde kimlerin sözde İslami gerekçelerle yeni PKK açılımını savunduğunu duyunca şaşıracaksınız. Zafer Partisi nasıl sığınmacıların vatanlarına dönüşünü sağlayacak tek partiyse Türk devletinin PKK ve FETÖ önünde diz çökmesini engelleyecek bu terör ve casusluk örgütleriyle sonuna kadar mücadele ederek onları yenecek tek partidir.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1913902/umit-ozdag-gelismeler-ak-parti-pkkhdpnin-gercekten-yeni-bir-acilim-surecine-girdigini-gosteriyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.