Mehmet Yılmazer: “Dün Ekrem İmamoğlu’ydu adayın, bugün ne oldu da Mansur Yavaş diyorsun?”

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, “Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı için doğru aday olur” sözlerine tepki gösterdi. Yılmazer, “Hangi icraatını gördün de güzelleme yapıyorsun Fazıl Say?” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
09 Kasım 2022, Çarşamba - 17:40
Mehmet Yılmazer: “Dün Ekrem İmamoğlu’ydu adayın, bugün ne oldu da Mansur Yavaş diyorsun?”

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, ünlü piyanist Fazıl Say’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a destek vermesini sosyal medya hesabından eleştirdi.

“3 icraatını say desek sayamaz”

Paylaşımında “3 icraatını say desek sayamaz. Ankara’da yaşayanlar sayamıyor” diyen Yılmazer, “Hangi icraatını gördün de güzelleme yapıyorsun Fazıl Say? Adama sormazlar mı, Dün Ekrem İmamoğlu’ydu adayın, bugün ne oldu da Mansur Yavaş diyorsun? Bak iyi oku. Mansur Yavaş dönemi Ankara için kayıp yıllardır” ifadelerini kullandı.

Fazıl Say, 2023'te yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'doğru aday' olacağını söylemişti.

"Doğru aday olur”

Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Mansur Yavaş işini çok iyi yapan biridir. İşini iyi yapan bir siyasetçi Türkiye için de iyidir. Doğru aday olur. Sonuçta 'değişim şart' bu yeni nesil için de. Bu halk için. Türkiye’den dünyaya, dünyadan Türkiye’ye. Emeğe değer veren biri geleceğe de umutla bakar. Umut…" ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1922003/mehmet-yilmazer-dun-ekrem-imamogluydu-adayin-bugun-ne-oldu-da-mansur-yavas-diyorsun
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.