Kahramankazan'ın çehresi değişecek

Ankara Masası
|
15 Mart 2020, Pazar - 09:14
Kahramankazan'ın çehresi değişecek

Kahramankazan'a yapılması planlanan ve içerisinde birçok donatıyı barındıracak olan "Millet Bahçesi" için geri sayım sürüyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ’nin işbirliği neticesinde Ankara’nın Kahramankazan ilçesine kazandırılacak olan ‘Kahramankazan Millet Bahçesi’ proje ihalesi tamamlandı, projenin detayları belirlendi. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yapılması planlanan bahçe için 165 dönümlük bir alan tespit edilerek, zemin etütlerine başlandı.

İHALE TARİHİ 15 NİSAN

Proje koordinatörleri, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin yapım ihale tarihini 15 Nisan olarak açıkladı. İhalenin ardından inşaat çalışmalarına başlanacağı bildirildi.

İÇİNDE YOK YOK

Kahramankazan Millet Bahçesi’nin içerisinde spor kompleksleri, bisiklet yolu, Millet Kıraathanesi, amfi tiyatro, sanat sokağı, yöresel ürünler pazarı, botanik parkı, çocuk müzesi, festival alanı, sanat atölyeleri, şehitler yolu, ata sporları merkezi, kreş, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, yaşlı ve engelliler için donatılar ile yapay gölet ve köprüler yer alacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1927/kahramankazanin-cehresi-degisecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.