Mansur Yavaş İzmir Caddesi esnafıyla buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Caddesi esnaflarıyla buluştu. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Yavaş, Kızılay bölgesinde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi.
Ersin Küçükbarak
|
27 Kasım 2022, Pazar - 10:14
Mansur Yavaş İzmir Caddesi esnafıyla buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent esnafıyla bir araya gelerek yaşadıkları sorunları, talep ve çözüm önerilerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

"İşbirliği içinde çalışacağız" mesajı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yavuz ile birlikte Ankara’nın en işlek bölgelerinden biri olan Kızılay İzmir Caddesi esnafını ziyaret eden Yavaş; bölgenin yeniden canlandırılması için iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

Amacımız Kızılay’ı tümüyle ayağa kaldırmak”

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Kızılay İzmir Caddesi ve çevresini canlandırmak için hayata geçirilecek projeleri tek tek anlatırken, “Amacımız Kızılay’ı tümüyle ayağa kaldırmak” dedi. Yavaş, Ankara’nın merkezi konumundaki Kızılay ve İzmir Caddesi çevresinde yapımı devam eden projeler hakkında da bilgi verdi.

Bölgede hayata geçirilecek projeler hakkında sunum

Toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri de bölgede hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bir sunum yaptı.

Bölge esnafı ile yapılan toplantının ardından Yavaş; pasajları ve dükkanları da tek tek gezerek ‘hayırlı işler’ dileklerini iletti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Yavaş, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1966855/mansur-yavas-izmir-caddesi-esnafiyla-bulustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.