Çelik," Siyasetten haberi olmadığını gösteren ifadeler"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Onur Çetinkaya
|
07 Aralık 2022, Çarşamba - 10:50
Çelik," Siyasetten haberi olmadığını gösteren ifadeler"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmaya ilişkin açıklamada bulundu.

Çelik açıklamasında, "Tam bir basiretsizlik ve haddini aşmaktır. Siyasetten haberi olmadığını gösteren ifadeler kullandı" dedi. 

Ömer Çelik konuşmasının devamında, "Vekillerimiz milletin oyunu aldı ve milletvekili oldu. Kendisi 15 Temmuz'da tankların arasından geçmişti. Tanklar kime yol veriyorsa diktatör odur." dedi.

CHP'nin vizyon belgesi

Gerçekten bir zihni sinir projesiyle karşı karşıya kaldık diye konuşan Çelik,"Siyasi olarak buradan ne çıkar diye baktığımızda siyaset üstü kadrolarla Türkiye'yi yöneteceğini söylüyor. Bu geçmişte Türkiye'nin başına büyük belalar açmış vesayetin kodlarından bir tanesidir. Türkiye'de memleketin sahibi vatandaştır. Milli irade ne derse o olur. Getirdikleri model tamamen siyaset dışı ve hiçbir yere gidemiyor." ifadelerini kullandı.

Altılı masanın anayasa teklifi

Altlı masanın anayasa teklifini değerlendiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kafalarındaki şey işlevsiz ve etkisiz bir cumhurbaşkanı. halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı tarafsız kalmaz. Bu Türkiye'nin önüne konulmuş bir vizyonsuzluktur." dedi.

Suriye'ye olası kara harekatı ve terörle mücadele 

Suriye'ye olası harekata ilişkin ve terörle mücadeleye değinen Çelik, "Suriye'ye  yapılacak  operasyonlara karşı konuşanlar bu terör örgütünü destekleyenlerdir. Bu operasyonları yapmamız ülkemiz için doğrudur, bölge halklarının güvenliği için zorunludur. Bunlar yapılmasaydı sınırımızın dibinde terör yapıları kurulacaktı. Sınırlarımıza yakın bir yerde ülkemizi tehdit eden tüm terör oluşumlarını vururuz darmadağın ederiz.'' ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1991450/celik-siyasetten-haberi-olmadigini-gosteren-ifadeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.