Destici: "Küçük yaşta çocuğu istismar edenin Allah belasını versin"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Küçük yaşta çocuklarımıza tacizi, tecavüzü, cinsel istismarı kim yapıyorsa Allah onun belasını versin. Ve yine kim buna göz yumuyorsa biz bunu kabul edemeyiz” dedi. Destici, bunun üzerinden İslam’a, Müslümanlara, Müslümanların derneklerine, vakıflarına ve önemli şahsiyetlerine saldırmanın da kimsenin haddi ve hakkı olmadığını vurguladı.
Ersin Küçükbarak
|
11 Aralık 2022, Pazar - 18:53
Destici: "Küçük yaşta çocuğu istismar edenin Allah belasını versin"

Mustafa Destici partisinin Adana İl Kongresi’nde partililere ve vatandaşlara seslendi.

"Çocuğa cinsel istismarı kim yapıyorsa Allah belasını versin"

6 yaşında bir kız çocuğunun evlendirilmesi konusuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Destici, “Amasız, fakatsız, lakinsiz bir cümle söylüyorum. Küçük yaşta çocuklarımıza tacizi, tecavüzü, cinsel istismarı kim yapıyorsa Allah onun belasını versin. Ve yine kim buna göz yumuyorsa biz bunu kabul edemeyiz. Çocuklar bize Allah’ın emanetidir. Kadınlar bize Allah’ın emanetidir. Biz de onlara emanetiz. Bizim kadınlar üzerinde kadınların bizim üzerimizde hakları var ama çocuklar masumdur. Dolayısıyla da masum olana sahip çıkmak bizim vazifemizdir. Hem kültürümüz hem inancımız bunu bize emreder. Onun için biz Büyük Birlik Partisi olarak yıllardır diyoruz ki gelin şu idam cezasını geri getirelim. Herkes için geri getirelim demiyoruz. İki kesim için geri getirelim. Bir kursunu sıkarak bombayı patlatarak İstiklal Caddesinde olduğu gibi masum insanları öldüren ve bunun emrini veren teröristler için ikincisi de işte bu çocuklarımızı kaçırıp taciz eden tecavüz eden öldüren sapıklar için diyoruz. Şimdi Mecliste tabi bu konuyu istismar etmiyorlar mı istismar ediyorlar. Kim istismar ediyor? HDP. PKK’nın partisi istismar ediyor. Peki onlar dağa kaçırılan 9-10-11 yaşındaki kız çocuklarının başlarına gelenden bahsediyorlar mı? Bahsetmiyorlar. Ama konu vakıf, dernek, din, cemaat, tarikat olunca onun üzerinden İslam’a dinimize kültürümüze saldırıyorlar. Kim bahsediyor? CHP’nin işte biraz önce saydığım milletvekilleri. Peki kendi partilerinin içindeki tacizlerden tecavüzlerden bahsediyorlar mı? Bahsetmiyorlar. Onlara iki kelam ediyorlar mı etmiyorlar” şeklinde konuştu.

"Müslümanlara ve derneklerine vakıflarına saldırmak kimsenin haddi değil"

Destici, bunun üzerinden İslam’a, Müslümanlara, Müslümanların derneklerine, vakıflarına ve önemli şahsiyetlerine saldırmanın da kimsenin haddi ve hakkı olmadığını vurguladı.

"Bakalım ne kadar samimisin başörtüsü serbestliği konusunda"

Başörtüsü serbestisi ve aile kavramının anayasal zemine taşınmasına ilişkin kanun teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulduğunu da hatırlatan Destici, “Şimdi göreceğiz Kılıçdaroğlu. Bakalım ne kadar samimisin başörtüsü serbestliği konusunda. Bakalım senin grubun ne yapacak? Göreceğiz İyi Parti ne yapacak? Sayın Akşener ne yapacak? Diğer Saadetidir, Devasıdır, Geleceğidir, Demokrat Partisidir o altılı masadaki muhafazakar, milliyetçi ya da maneviyatçı olduğunu söyleyen 5 siyasi partinin tavrı ne olacak göreceğiz. Bu bir turnusol kağıdı. Bakalım anayasa değişikliği teklifine evet mi diyecekler, hayır mı diyecekler onu da göreceğiz ama biz şimdiden evet diyoruz, evet diyeceğiz” dedi.

"Kadın kadından ya da erkek erkekten aile olmaz"

Destici şöyle devam etti:

“İşte bu anayasa değişikliği teklifimiz içinde ailenin korunmasıyla ilgili de bir madde var. Onlar en çok zıplatan da orası. Neye zıplıyorlar biliyor musun? Bizim anayasamızda şu anda Türk ailesi tarif ediliyor ama ayrıntı yok. Yani kadınla erkekten oluştuğu yazmıyor. Şimdi biz bunu yazıyoruz. Diyoruz ki Türk ailesi kadın ve erkekten oluşur. Birilerinin bu toplumda özendirerek anlatmaya çalıştığı gibi ya da özgürlük adına sunmaya çalıştığı gibi kadın kadından ya da erkek erkekten aile olmaz. Türk toplumunda olmaz, İslam hayatında olmaz. Kim bunu bize dayatıyorsa Türk düşmanıdır, İslam düşmanıdır, ahlak düşmanıdır, sapıklığın savunucusu, temsilcisidir. Bu memlekette buna yer yok. Biz bunu size yaptırmayız."

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bir HDP milletvekilin gizli istihbarat raporlarını Meclis kürsüsünden okumaya kalkmasını da sert sözlerle eleştirdi.

"İstihbarat dosyasını Meclis kürsüsünde canlı yayında bütün dünyaya ilan etmeye kalktı"

Destici şunları söyledi:

“HDPlilerin ortak özellikleri Kürtlük ya da Kürt savunuculuğu değil tam tersine vatan, millet, devlet, Türk, Türkmen, Çerkez, Boşnak yani bu milletin düşmanlığı, emperyalistlerin uşaklığı, inançsızlık, kültürsüzlük ve aşırı radikal sol sosyalist düşünceye sahip olma, ortak özellikleri bu. İşte bunu biz Meclis’te görüyoruz. Bunlar o kadar hainler ki dün Meclis’te bir olaya şahitlik ettik. İçişleri bakanlığı, Sağlık bakanlığı ve Aile Bakanlığı’nın bütçesi görüşülüyor. Kabul edildi tekrar her üçü de hayırlı olsun. Çıktı PKK’nın siyasi şubesi HDP’nin bir milletvekili -meğer adam Meclis İstihbarat Komisyonu’nda da varmış- düşünün ki terör örgütünün sözde partisinin milletvekili Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Büyük Millet Meclisi’nde İstihbarat Komisyonu’na katılıyor. Oradaki dosyayı alıyor adam dün çıktı bunu Meclis kürsüsünde canlı yayında bütün dünyaya ilan etmeye kalktı. Allahtan İçişleri Bakanımız müsaade etmedi tepki gösterdi biz de tepki gösterdik konuşturmadık. Ama şunu biliyoruz. Onun elinde olan bu dosya nerelere ulaştı tahmin etmek güç mü değil. PKK’nın eline gitmiş midir? Gitmiştir. Emperyalistlere gitmiş midir? Gitmiştir. Aşırı sol örgütlere gitmiş midir? Gitmiştir. İşte biz bunun için diyoruz değerli vatandaşlarım değerli dava arkadaşlarım. Meclis’te terörist istemiyoruz terör örgütünün partisini istemiyoruz diye bunun için söylüyoruz”

"Vatandaş değil, vatandaşı ezmeye çalışan ezilsin”

Zincir marketlere yönelik aşırı fiyat artışı iddialarını da dile getiren Destici, kim 3 liraya aldığını 15 liraya satmaya çalışıyorsa, vurgunculuk yapıyorsa ceza verilmesini istedi.

Destici, “Anlamadı mı ; kısa süreli kapatılsın, Anlamadı mı; uzun süreli kapatılsın, Anlamadı mı temelli kapatılsın hesabını yargıya versin. Vatandaş değil, vatandaşı ezmeye çalışan ezilsin” ifadelerini kullandı.

"EYT çözülürken yeni yaş şartı getirilmesin" 

Emeklilikte Yaşa Takılan EYT’liler konusuna da değinen Destici, bu mesele çözülürken yeni bir yaş şartı getirilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Destici, bunun bir hak olduğunu belirterek, hakkedenlerin şartsız emekli edilmesi ve bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1998056/destici-kucuk-yasta-cocugu-istismar-edenin-allah-belasini-versin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.