Muhtarlardan Recep İvedik 7’ye tepki

Muhtarlar Konfederasyon Başkanlığı Vekili Avukat Fatih Işıklı, Recep İvedik 7 filmine tepki göstererek, "Bu filmde yansıtılmaya çalışılan muhtar imajı konfederasyonumuzun tüm muhtarlar nezdinde ortak bir basın açıklamasıyla kınanıyor ve konuyla alakalı gerekli yasal sürecin başlatıldığını da belirtmek istiyoruz" dedi.
Hande Akyol
|
15 Aralık 2022, Perşembe - 16:50
Muhtarlardan Recep İvedik 7’ye tepki

Muhtarlar Konfederasyon Başkanlığı Vekili Avukat Fatih Işıklı, gösterime giren Recep İvedik 7 filmine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Filme tepkili oluklarını belirten Işıklı açıklamasında, "Yakın bir zamanda özel bir kanalda gösterime giren Recep İvedik 7 isimli filmde demokrasinin bel kemiği muhtarlar için dolandırıcı, düzenbaz, riyakar ve toplum nezdinde gerçeklikten uzak ve kabul edilemez bir karakter olarak yansıtılmaya çalışıldığı görülmüştür. Bu filmde yansıtılmaya çalışılan muhtar imajı konfederasyonumuzun tüm muhtarlar nezdinde ortak bir basın açıklamasıyla kınanıyor ve konuyla alakalı gerekli yasal sürecin başlatıldığını da belirtmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Recep İvedik 7 filmi ivedi olarak yayından kaldırılmalı"

Recep İvedik 7 filminde, muhtarlık görevinin gereklerinden uzak bir tutum sergileyen karakterle karşı karşıya kalındığını belirten Fatih Işıklı, "Bu karakter toplum nezdinde hiçbir surette kabul edilemeyeceği gibi Konfederasyonumuzca da sert bir şekilde kınanmaktadır. Bu çerçevede Recep İvedik 7 filminin ivedi olarak yayından kaldırılması için gerekli başvurular yapılmış bunun dışında Bakanlık ve RTÜK nezdinde de gerekli şikayetlerimiz yapılmıştır" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2005141/muhtarlardan-recep-ivedik-7ye-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.