Konya’daki cinsel istismar olayında okul müdürü de tutuklandı

Konya'da, 17 yaşında olan lise öğrencisi G.A'ya, 35 yaşındaki elektrik ustası Ahmet Mandal'ın cinsel istismarda bulunduğu olayda, okul müdürü Harun Avcu da tutuklandı. İstismarda payı olduğu iddia edilen kadın müdür A.S.K., eşi M.K. ve A.A. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Ersin Küçükbarak
|
16 Aralık 2022, Cuma - 16:37
Konya’daki cinsel istismar olayında okul müdürü de tutuklandı

Konya'da lise son sınıf öğrencisi olan G.A.'yı (17), okul müdürü Harun Avcu, “Derslerinde başarılısın. Seni, Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız" diyerek kandırıp evli bir çocuk babası Ahmet Mandal (35) ile tanıştırdı.

Mandal, G.A’ya günlerce istismarda bulundu.

G.A.'nın ailesinin de şikayeti üzerine kendisini MİT mensubu şeklinde tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Yaşadıklarını anlatan G.A., kendisini MİT'e alacağız şeklinde kandırdıklarını, okul müdürü H.A.'nın, başka okulun kadın müdürü A.S.K.'nin odasında Ahmet Mandal ile dini nikahlarını kıydığını, bunların ardından ise Mandal'ın şiddet ve tehdit ile günlerce istismarda bulunduğunu açıkladı.

Konya Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürleri Harun Avcu ile A.S.K.,'yı açığa alıp, soruşturma başlattı.

Harun Avcu tutuklandı

Konya'da, elektrik ustası olan Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarda bulunduğu lise öğrencisi G.A.'nın (17) ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç'in, okul müdürleri Harun Avcu ve A.S.K. ile diğer şüphelilerin tutuklanması şeklinde Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapmış olduğu talep kabul edildi.

G.A.'nın kendi okul müdürü Harun Avcu, odasında G.A. ve Mandal'ın dini nikahının kıyıldığı okulun kadın müdürü olan A.S.K., eşi M.K. ile Mandal'ın koruması şeklinde tanıttığı A.A., polis tarafından gözaltına alındı.

Şüpheli kişilerden Harun Avcu, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Kadın müdür A.S.K., eşi M.K. ve A.A. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2008248/konyadaki-cinsel-istismar-olayinda-okul-muduru-de-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.