İnce,"100 bin kişi imza verirse aday olacağım"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul'da gençlik buluşmasında cumhurbaşkanlığı adaylığına dair açıklamalarda bulundu. İnce, "100 bin kişi imza verirse aday olacağım"dedi.
Onur Çetinkaya
|
25 Aralık 2022, Pazar - 08:11
İnce,"100 bin kişi imza verirse aday olacağım"

İstanbul Küçükçekmece'de  Gençlik Buluşması'na katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce soruları yanıtladı. 

2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen İnce, adaylıkla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Oy almamı istemediler"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul edip etmeyeceğiyle ilgili sorulan soruya İnce, "2018'de CHP 15 milletvekilini seçime girmesi için İYİ Parti'ye verdi mi? İYİ Parti'nin o dönemde 15 milletvekiline ihtiyacı vardı, CHP'de verdi. Peki, CHP 15 milletvekilini İYİ Parti'ye vermiş olmasına rağmen 'Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'dir. Siz aday çıkarmayın. Muharrem İnce'yi destekleyin' dedi mi? Demedi. Meral hanım da aday oldu. Meral Hanım yüzde 7,5 oy aldı, ben 30,5 aldım. Böyle bir şey denmedi değil mi? Peki, o zaman bunu demediyse şimdi niye diyor. O zaman Muharrem İnce, çok oy almasın diye mi istemediler bunu?" diye cevap verdi.

"100 bin kişi imza verirse aday olacağım"

Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında konuşan İnce, "Cumhurbaşkanı adaylığım için hem üstüne para vereceğiz, hem de imza toplayacağız. 100 bin kişi imza verirse aday olacağım. İnşallah sizler de imza verirsiniz" dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2024542/ince100-bin-kisi-imza-verirse-aday-olacagim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.