Erdoğan Öztürk, Balâlı muhtarlarla bir araya geldi

ASKİ Genel Müdürlüğü "ASKİ Muhtarlarla Buluşuyor" toplantıları kapsamında bu hafta Balâlı muhtarlarla buluştu.
Ecem Çetin
|
30 Aralık 2022, Cuma - 11:01
Erdoğan Öztürk, Balâlı muhtarlarla bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılında başlatılan  "ASKİ Muhtarlarla Buluşuyor" toplantıları devam ediyor. 

ASKİ'nin bu haftaki adresi Bala oldu. ASKİ Toplantı Salonun'da  Balalılı muhtarlarla bir araya gelindi. 

Toplantıya Genel Müdür Erdoğan Öztürk’ün yanı sıra ASKİ Ankara 1. Bölge Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı İlker Arslan, Kanal İnşaat Dairesi Başkanı Mehmet Ali Şişmanlar, Abone İşleri Dairesi Başkanı Huriye Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Önder Yanmaz katıldı. 

Öztürk, toplantıda  Balâ muhtarlarının  sorun ve talepleri dinledi ve  ilçeye yapılan altyapı yatırımları hakkında muhtarlara bilgi verdi.

"Çok ciddi bir uğraş veriyoruz"

Muhtarların görüş ve önerilerinin tek tek not alındığı toplantıda konuşan Öztürk, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana nereye nasıl dokunabiliriz, nerenin yıllardır ne tür bir eksiği var bunları planlıyoruz. Bütçe imkânlarımız dâhilinde ekiplerimiz nerelere müdahale edebilir diye çok ciddi bir uğraş veriyoruz. Göreve başlar başlamaz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile birlikte çok ciddi programlar yaptık. Örneğin halk sağlığını öncelikli tutarak açıkta akan kanalizasyonların yok edilmesi, depoların temizliği gibi konulara öncelik verdik. Sonra içme suyu hattı olmayan yerlere hatların çekilmesi, hatta problem olan yerlere müdahale edilmesi, asbestli hatlara müdahale şeklinde çok ciddi işler yaptık. Master Plan çalışmalarında son aşamaya geldik. Yani biz tüm gücümüzle büyük efor sarf ederek hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Tekrar ASKİ’ye hoş geldiniz. İnşallah faydalı bir görüşme gerçekleştireceğiz."

"Balâ’nın çok ciddi problemlerini çözdüğümüzü düşünüyorum"

Öztürk, ayrıca "Bizim başka bir işimiz yok sizlere hizmet için buradayız. İlk göreve geldiğimizde telefonlarımız sürekli çalıyordu şimdi bir kez çalıyor. Demek ki Balâ’nın çok ciddi problemlerini çözdüğümüzü düşünüyorum" dedi. 

Muhtarlardan teşekkür 

Toplantıda söz alan Balâlı muhtarlar ise birebir sorunlarını iletme fırsatı buldukları için duydukları memnuniyeti ifade ederek ASKİ’nin ilçeye yaptıkları altyapı ve yatırım çalışmaları için teşekkür etiler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2035475/erdogan-ozturk-balli-muhtarlarla-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.