Armağan Çağlayan'ın açıklamalarına Ayta Sözeri'den yanıt!

Armağan Çağlayan'ın "İki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri" açıklamasına Ayta Sözeri, "Benden bu telefonu beklediğine inanamadım. Ben bu kadar değerli miymişim Armağan Çağlayan için? " diye yanıt verdi.
Ecem Çetin
|
30 Aralık 2022, Cuma - 12:40
Armağan Çağlayan'ın açıklamalarına Ayta Sözeri'den yanıt!

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, geçtiğimiz ay kansere yakalandığını açıklamıştı.  

Tedavisi devam eden Çağlayan, bu süreçte çok sayıda kişinin kendisini aradığını söyledi. Ünlü sunucu Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin kendisini aramadığını ve bu duruma üzüldüğünü aktardı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan  Armağan Çağlayan şu ifadeleri kullandı:

"Saçma sağan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım"

"Şimdi saçma sağan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil. "

"En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen!"

"Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım…. Sonsuza dek ….En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan kırılıyor

"Benden bu telefonu beklediğine de inanamadım"

Armağan Çağlayan'ın açıklamalarına Ayta Sözeri'den yanıt geldi. 

Sözeri, "Armağan haklı mı? Yerden göğe kadar haklı. Bir de gerçekten benden de bu telefonu beklediğine de inanamadım. Ben bu kadar değerli miymişim Armağan Çağlayan için? " şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2035679/armagan-caglayanin-aciklamalarina-ayta-sozeriden-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.