Sahte psikolog, kaymakamlığı da ziyaret etmiş

Ordu'da diploması olmadan ruhsatsız klinikte hastalara seans verdiği iddiasıyla hakkında adli soruşturma başlatılan E.E.'nin ilçe kaymakamlığını da ziyaret ettiği ortaya çıktı.
Onur Çetinkaya
|
01 Ocak 2023, Pazar - 14:57
Sahte psikolog, kaymakamlığı da ziyaret etmiş

Olay,Ordu'nun Altınordu ilçesinde yaşandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) gelen bir ihbarın ardından E.E.'nin  diploma ve izin belgesi bulunmadan psikoloji kliniği açarak hastaları tedavi ettiği iddialarının üzerine yeni bir gelişme yaşandı.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında E.E.’nin, Yeni Mahalle Bülbül Caddesi’ndeki 'Bir Bilen Psikoloji' adı altındaki ofisinde faaliyet gösterdiği tespit edildi.

Yapılan incelemede iş yerinin ruhsatsız ve vergi levhası olmadığı, şüphelinin diploması bulunmadığı belirlendi.

Kaymakamı ziyaret etmiş

Sahte psikolog olduğu ileri sürülen E.E. ile ilgili soruşturmada yeni detaylar da ortaya çıktı. E.E.'nin, 4 Ekim 2018'de eski Altınordu İlçe Kaymakamı Niyazi Erten'i ziyaret ettiği belirlendi. 

Suçlamaları kabul etmedi 

Çağrıldığı İl Emniyet Müdürlüğü’nde ifade veren E.E., işlemlerinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Kentte katıldığı televizyon programlarında kendisini eğitimci yazar-psikolog olarak tanıttığı tespit edilen E.E, ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, kendisinin sadece danışmanlık hizmeti verdiğini söylediği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2039046/sahte-psikolog-kaymakamligi-da-ziyaret-etmis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.