Akar'dan Rusya ile ortak devriye açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınır ötesinde yürütülen operasyon ve icra edilen devriyelere yönelik açıklamalarda bulundu. Akar, Suriye'de Rusya ile yapılan ortak devriyelerin geliştirilebileceğini belirtti.
Onur Çetinkaya
|
04 Ocak 2023, Çarşamba - 12:37
Akar'dan Rusya ile ortak devriye açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye ile Rusya'nın Suriye'de ortak devriye yapma konusunda değerlendirmelerde bulundu.

"Rusya ile yapılan ortak devriyeler geliştirilebilir"

Türkiye-Rusya-Suriye Savunma bakanları ile istihbarat başkanları toplantısında Suriye krizi, mülteci sorunu ve terörle mücadele ile ortak konular ele alındı.

Rusya ile gerçekleştirilen görüşmelere değinen Akar, "Moskova'da yapılan görüşmede tutumumuz ülkemizin milletimizin savunması. Kararlılığımızı muhataplarımıza ifade ettik. İster Türkiye ister Suriye'deki kardeşlerimizin aleyhine bir şey yapmamız söz konusu değil. Gerçek dışı haberlere itibar edip farklı tutumlara girmemeliler. Görüşmelerimizin devamı olacak. Umudumuz sürecin makul mantıklı şekilde devam etmesi" dedi.


Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınır ötesinde yürütülen operasyon ve icra edilen devriyelere yönelik, "Suriye'nin kuzeyine ilişkin Rusya ile yapılan ortak devriyeler geliştirilebilir" açıklamasında bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2044506/akardan-rusya-ile-ortak-devriye-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.