İstanbul'da çiğ köfteden uyuşturucu hap çıktı

İstanbul'da gözaltına alınan arkadaşlarına çiğ köfte dürüm içerisinde uyuşturucu ulaştırmak isteyen 2 kişi polisin dikkati sayesinde yakalandı.
Onur Çetinkaya
|
11 Ocak 2023, Çarşamba - 10:24
İstanbul'da çiğ köfteden uyuşturucu hap çıktı

Pes dedirten olay, 23 Aralık günü İstanbul'un Şişli ilçesinde yaşandı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri, bir suçtan aranan şahsı gözaltına aldı. 

Şahıs, ertesi gün adliyeye sevk edilmek üzere nezarethaneye konuldu. Şahsın gözaltında olduğunu öğrenen arkadaşları A.S. ve Y.B., ona yemek getirdiklerini söyledi.

Çiğ köfte dürüm içinde uyuşturucu servisi 

Gözaltındaki şahıslara kumanya verildiğini ve dışarıdan yiyecek ile içecek kabul edilmediğinin söylenilmesine rağmen şahıslar, getirdikleri yiyeceğin gözaltındaki arkadaşlarına teslim edilmesinde ısrar etti. 

Bu ısrar sebebiyle şahısların hal ve hareketlerinden şüphelenen polis, üst aramalarını yaptı. Şahısların tedirgin olduklarının görülmesi üzerine getirdikleri çiğ köfte dürüm polis ekipleri tarafından kontrol edildi. Yapılan incelemede çiğ köfte içerisinde sarılı vaziyette ve şeffaf poşet içerisinde 2 adet kırmızı beyaz renkte uyuşturucu madde ele geçirildi.

Savcılık tarafından serbest bırakıldılar

Çiğ köfteyi gözaltındaki arkadaşlarına getirdiklerini itiraf eden iki kişi de gözaltına alındı. Ardından adliyeye sevk edilen iki şahıs ifadeleri alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2052828/istanbulda-cig-kofteden-uyusturucu-hap-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.