Sözleşmeli kadro teklifi Meclis'te! O tarihten önce işe başlayanlar kadroya geçecek

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sözleşmeliye kadro getiren düzenlemeyi Meclis'e sunacaklarını açıkladı. Elitaş "28 Kasım 2022 öncesi işe başlayanlar kadroya geçecek" dedi.
Ankara Masası
|
13 Ocak 2023, Cuma - 12:11
Sözleşmeli kadro teklifi Meclis'te! O tarihten önce işe başlayanlar kadroya geçecek

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, kamuda çalışan sözleşmelilere kadro verilmesine ilişkin kanun teklifinin, Meclis Başkanlığına sunulduğunu duyurdu.

Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada "Kadroya geçişler tamamen talebe bağlı olacak" dedi.

Kimler kadroya geçecek?

Kimlerin kadroya geçeceğine ilişkin de konuşan Elitaş "28 Kasım 2022 tarihinden önce sözleşmeli olarak başlayanlar bekleme süresine tabi olmadan, bulundukları kurumlarda memur kadrosuna geçecekler." şeklinde konuştu.

" 3+1 sistemine dahil ediyoruz"

Elitaş "Düzenleme yürürlüğe girdikten sonra kamuya giren personel, 3 yıl görev yaptıktan sonra memur kadrolarına atanacak Diğer kamu personellerinde olduğu gibi belediyelerde yapılan sözleşmelileri de 3+1 sistemine dahil ediyoruz Sözleşmeli olarak çalışan kamu personelleri 1 ay içinde müracaat ettikleri takdirde atamaları yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2056545/sozlesmeli-kadro-teklifi-mecliste-o-tarihten-once-ise-baslayanlar-kadroya-gececek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.